У нас вы можете посмотреть бесплатно Kriss Harvey teaches you how to make Coconut Bonbon with Valrhona Opalys или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Learn how to make Coconut Bonbon with Valrhona Opalys. To paint and shell the mold - Ingredients: ● White chocolate ● Cocoa butter ● Fat-soluble powder food colors - 2 colors (Sapphire and Pearl blue) Coconut ganache - Ingredients: ● 320 g Valrhona Opalys white chocolate ● 193 g coconut puree ● 43 g inverted sugar ● 54 g desiccated unsweetened coconut / macaroon coconut ● 32 g Malibu rum ● 6 g mycryo (optional) For an in-depth look at our ""Molded Painted Chocolate Bonbons"" course, click here: ✅ Know more about our membership plans and access ALL Scoolinary courses https://rb.gy/yypj6e ✅ Visit us at Scoolinary, the leading culinary platform for online training https://rb.gy/27rubv ✅ Watch our entire recipe collection • Recipe collection ✅ Meet all our world-class chef instructors • Behind the apron | Chef Interviews ✅ Discover all our online culinary courses • First bite | Course previews