• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Pahadi Chaunsa Dal | Uttarakhand Special Chainsoo Dal Recipe | उत्तराखंड की चौंसा दाल | Sanjyot Keer скачать в хорошем качестве

Pahadi Chaunsa Dal | Uttarakhand Special Chainsoo Dal Recipe | उत्तराखंड की चौंसा दाल | Sanjyot Keer 5 дней назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Pahadi Chaunsa Dal | Uttarakhand Special Chainsoo Dal Recipe | उत्तराखंड की चौंसा दाल | Sanjyot Keer
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Pahadi Chaunsa Dal | Uttarakhand Special Chainsoo Dal Recipe | उत्तराखंड की चौंसा दाल | Sanjyot Keer в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Pahadi Chaunsa Dal | Uttarakhand Special Chainsoo Dal Recipe | उत्तराखंड की चौंसा दाल | Sanjyot Keer или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Pahadi Chaunsa Dal | Uttarakhand Special Chainsoo Dal Recipe | उत्तराखंड की चौंसा दाल | Sanjyot Keer в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Pahadi Chaunsa Dal | Uttarakhand Special Chainsoo Dal Recipe | उत्तराखंड की चौंसा दाल | Sanjyot Keer

This Pahadi Chaunsa Dal is one of those dishes that feels like pure comfort in winter. Simple ingredients, deep flavour, and so soothing with hot rice. ✨ If you’re looking for a dal that’s different yet beautifully homely, I’d love for you to try this. And if you need the full written recipe, I’ve shared it down below. Happy cooking! ❤️ From chutneys to spice mixes, BlendLab’s stainless steel jar handles it all with ease. 🙌 Use BLENDLAB200 on Amazon for a special discount for the first 100 people 😍 Shop now - https://amzn.in/d/cLkf0Rs Written recipe - Chaunsa Dal Prep time: 5-10 minutes Cooking time: 1 hour Serves: 4-5 people Ingredients: WHOLE URAD DAL | उड़द दाल 150 GRAMS / 3/4 CUP WATER | पानी AS REQUIRED (for washing) GINGER | अदरक 2 INCH GREEN GARLIC | हरा लहसुन 10–12 NOS. GREEN CHILLI | हरी मिर्च 2–3 CORIANDER SEEDS | धनिया के बीज 2 TSP CUMIN SEEDS | जीरा 1 TSP SPICY RED CHILLI | लाल मिर्च 2 NOS. SALT | नमक A PINCH WILD MUSTARD SEEDS | जाखिया 1 TSP HING | हींग 1/2 TSP WHEAT FLOUR | गेहूं का आटा 1.5 TBSP WHOLE URAD DAL | उड़द दाल 150 GRAMS / 3/4 CUP MUSTARD OIL | सरसों का तेल 3–4 TBSP SALT | नमक TO TASTE TURMERIC POWDER | हल्दी पाउडर 1/4 TSP KASHMIRI RED CHILLI POWDER | कश्मीरी लाल मिर्च पाउडर 1 TSP CORIANDER POWDER | धनिया पाउडर 1–2 TSP HOT WATER | गरम पानी AS REQUIRED FRESH CORIANDER | हरा धनिया A HANDFUL (CHOPPED) Method: Wash the whole urad dal thoroughly, then wipe it using a clean kitchen napkin to remove excess moisture. Set a cast-iron tawa or fry pan on medium heat and dry roast the dal until it becomes fully dry, lightly toasted, and fragrant. Transfer it to a bowl and allow it to cool completely. Once cooled, add the dal to a spice-grinding jar and grind it coarsely, do not make a fine powder. Your urad dal powder is ready. In a mortar & pestle, add green garlic, ginger, green chillies, cumin seeds, coriander seeds, and spicy whole red chillies with some salt. Pound everything together into a coarse paste. Set a cast-iron kadhai on high heat. Add mustard oil and let it heat until it just begins to smoke. Add wild mustard and hing, then immediately add the prepared coarse paste. Stir and cook until the raw aroma goes away. You can use mustard seeds if wild mustard is not available. Lower the flame and add wheat flour to the kadhai. Cook the flour on low heat, stirring continuously, until the raw smell completely disappears. Add the prepared urad dal powder and mix well to coat it with the tempering. Cook it for a minute so the flavours absorb into the dal. Thend add salt and powdered spices, stir well. Now gradually add hot water while whisking continuously to avoid lumps. Once lump-free, add more hot water to bring the dal to a slightly thin consistency. Bring the dal to a gentle simmer, cover, and cook on low flame for at least 45 minutes, stirring occasionally. Slow cooking helps the dal release its starches and develop its characteristic earthy flavour. Once cooked, the dal will thicken beautifully. Adjust the consistency by adding hot water if needed. Taste and adjust salt, then finish with chopped fresh coriander. Your delicious, rustic and comforting Chaunsa Dal is ready. Serve hot with steamed rice or roti, this dal is also enjoyed thick like a sabzi with roti. #YFL #SanjyotKeer #pahadidal #chaunsa Follow Your Food Lab on:   / yourfoodlab     / yourfoodlab   Follow my personal handles here: (Chef Sanjyot Keer)   / sanjyotkeer     / sanjyotkeerofficial   https://x.com/sanjyotkeer The Music I use in All my videos - https://bit.ly/3CdPbSc (Best for independent creators) Intro 0:00 Toasting & Grind Dal 1:14 Prep for Tadka 3:75 Tempering & Cooking Dal 4:41 Plating 9:36 Outro 10:38

Comments
  • Puran Poli and Aamti with RENUKA SHAHANE | Maharashtrian Cuisine | Chef Sanjyot Keer 3 дня назад
    Puran Poli and Aamti with RENUKA SHAHANE | Maharashtrian Cuisine | Chef Sanjyot Keer
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Pahadi Dal | गढ़वाली काली दाल | Uttarakhand famous Chains|  Dal Chawal | Chef Ranveer Brar 11 дней назад
    Pahadi Dal | गढ़वाली काली दाल | Uttarakhand famous Chains| Dal Chawal | Chef Ranveer Brar
    Опубликовано: 11 дней назад
  • 5 Minutes Recipe | Healthy and Quick Breakfast Recipe lunch dinner recipes indian vegetarian snacks 10 часов назад
    5 Minutes Recipe | Healthy and Quick Breakfast Recipe lunch dinner recipes indian vegetarian snacks
    Опубликовано: 10 часов назад
  • Вы просыпаетесь в 3 часа ночи? Вашему телу нужна помощь! Почему об этом не говорят? 2 месяца назад
    Вы просыпаетесь в 3 часа ночи? Вашему телу нужна помощь! Почему об этом не говорят?
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • 4 HEALTHY & EASY Avocado Toast Recipes | How to cut Avocado | आसान एवोकाडो टोस्ट | Chef Sanjyot Keer 1 месяц назад
    4 HEALTHY & EASY Avocado Toast Recipes | How to cut Avocado | आसान एवोकाडो टोस्ट | Chef Sanjyot Keer
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Restaurant Style Dal Makhni | Creamy & Smoky Flavour | Dhaba Style Creamy Dal 10 дней назад
    Restaurant Style Dal Makhni | Creamy & Smoky Flavour | Dhaba Style Creamy Dal
    Опубликовано: 10 дней назад
  • Til Gud Gajak Recipe | Perfect Gajak Barfi | मुँह में घुल जाने वाली तिल गुड़ गजक | Chef Sanjyot Keer 10 месяцев назад
    Til Gud Gajak Recipe | Perfect Gajak Barfi | मुँह में घुल जाने वाली तिल गुड़ गजक | Chef Sanjyot Keer
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Paneer in Hot Garlic Sauce & Veg Burnt Chilli Garlic Fried Rice | Easy Meal Recipe | Sanjyot Keer 4 недели назад
    Paneer in Hot Garlic Sauce & Veg Burnt Chilli Garlic Fried Rice | Easy Meal Recipe | Sanjyot Keer
    Опубликовано: 4 недели назад
  • ИХ НАСТОЯЩИЕ ИМЕНА ВАС ШОКИРУЮТ! Кто на самом деле правил СССР? 12 дней назад
    ИХ НАСТОЯЩИЕ ИМЕНА ВАС ШОКИРУЮТ! Кто на самом деле правил СССР?
    Опубликовано: 12 дней назад
  • The BEST CHILLI CHICKEN with Basil Recipe | Soft Chicken Tips! बेसिल चिली चिकन रेसिपी | Sanjyot Keer 3 недели назад
    The BEST CHILLI CHICKEN with Basil Recipe | Soft Chicken Tips! बेसिल चिली चिकन रेसिपी | Sanjyot Keer
    Опубликовано: 3 недели назад
  • This Indian Dal Recipe Is So Good, It Ruined Indian Restaurants for Me 4 месяца назад
    This Indian Dal Recipe Is So Good, It Ruined Indian Restaurants for Me
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Vegetable Vermicelli Upma | Quick & Healthy Breakfast Recipe | झटपट और आसान सेवई उपमा | Sanjyot Keer 2 месяца назад
    Vegetable Vermicelli Upma | Quick & Healthy Breakfast Recipe | झटपट और आसान सेवई उपमा | Sanjyot Keer
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Иконы стиля, табу в моде, полные залы, бодишейминг и эмиграция. Александр Васильев #интервью 13 дней назад
    Иконы стиля, табу в моде, полные залы, бодишейминг и эмиграция. Александр Васильев #интервью
    Опубликовано: 13 дней назад
  • 5 супов, которые омолаживают организм изнутри: советы врача 11 дней назад
    5 супов, которые омолаживают организм изнутри: советы врача
    Опубликовано: 11 дней назад
  • Sooji Snacks/ Fara | बिना तेल के मज़ेदार सूजी नाश्ता | Sooji के फरे की तरी Sabji | Chef Ranveer Brar 4 дня назад
    Sooji Snacks/ Fara | बिना तेल के मज़ेदार सूजी नाश्ता | Sooji के फरे की तरी Sabji | Chef Ranveer Brar
    Опубликовано: 4 дня назад
  • Лучшее блюдо японской кухни! Баклажаны, которые взрываются вкусом. Простой рецепт от Лары Кацовой 11 дней назад
    Лучшее блюдо японской кухни! Баклажаны, которые взрываются вкусом. Простой рецепт от Лары Кацовой
    Опубликовано: 11 дней назад
  • Chicken 65 Dum Biryani Recipe | मसालेदार चिकन 65 दम बिरयानी | Chef Sanjyot Keer 5 месяцев назад
    Chicken 65 Dum Biryani Recipe | मसालेदार चिकन 65 दम बिरयानी | Chef Sanjyot Keer
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Puran Poli Recipe | Aamti Recipe | अस्सल पुरण पोळी आणि कटाची आमटी | Chef Sanjyot Keer 2 года назад
    Puran Poli Recipe | Aamti Recipe | अस्सल पुरण पोळी आणि कटाची आमटी | Chef Sanjyot Keer
    Опубликовано: 2 года назад
  • Taro Root Chips & Cheese Balls| माडीचे खतखते व काप | माडी विशेष| Village Cooking | Red Soil Stories 21 час назад
    Taro Root Chips & Cheese Balls| माडीचे खतखते व काप | माडी विशेष| Village Cooking | Red Soil Stories
    Опубликовано: 21 час назад
  • One Pot Dal | Simple, Comforting Indian Lentils (Masoor Dal Recipe) 1 месяц назад
    One Pot Dal | Simple, Comforting Indian Lentils (Masoor Dal Recipe)
    Опубликовано: 1 месяц назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5