У нас вы можете посмотреть бесплатно 豆豉鯪魚蒸排骨 Steamed Pork Ribs with Canned Black Bean Dace **CC Eng. Sub** или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
🟢 材料: 排骨 300 克 豆豉鯪魚罐頭 1 罐(227克) 蒜頭 3 瓣 薑 1 小塊 蠔油 1 湯匙 澱粉 1 湯匙 生抽 1 茶匙 糖 1 茶匙 鹽 1/4 茶匙 胡椒粉 少許 🟢 做法: 1️⃣ 排骨洗淨,吸乾水份備用。 2️⃣ 薑和蒜頭切碎,灒入少許熱油,加入1 湯匙蠔油、鹽¼茶匙、糖1茶匙、生抽1 茶匙及胡椒粉少許拌勻調成醃料。 3️⃣ 將醃料加入排骨中,加入 1 湯匙生粉拌勻,醃約 30 分鐘。 4️⃣ 豆豉鯪魚略為撕碎,挑出魚骨,將豆豉與鯪魚分開。 5️⃣ 醃好的排骨鋪平在碟上,不要重疊,把鯪魚放在排骨上面,最後均勻撒上豆豉。 6️⃣ 水滾下鍋,放入排骨,大火蒸 10 分鐘即可。 🟢 Ingredients: Pork Ribs - 300g Canned Black Bean Dace - 1 can (227g) Garlic - 3 cloves Ginger - 1 small piece Oyster Sauce - 1 tablespoon Cornstarch - 1 tablespoon Light Soy Sauce - 1 teaspoon Sugar - 1 teaspoon Salt - 1/4 teaspoon White Pepper - A pinch 🟢 Cooking Directions: 1️⃣ Wash the pork ribs and pat them dry. Set aside. 2️⃣ Finely chop the ginger and garlic. Pour in a little hot oil, then add 1 tablespoon of oyster sauce, 1/4 teaspoon of salt, 1 teaspoon of sugar, 1 teaspoon of light soy sauce, and a pinch of white pepper. Mix well to make the marinade. 3️⃣ Add the marinade to the pork ribs, then mix in 1 tablespoon of cornstarch. Marinate for about 30 minutes. 4️⃣ Shred the dace slightly, remove the bones, and separate the black beans and the dace fish. 5️⃣ Lay the marinated pork ribs flat on a plate, making sure they don’t overlap. Place the dace on top and sprinkle the black beans evenly over it. 6️⃣ Once the water boils, place the ribs in the pot and steam on high heat for 10 minutes. Serve hot! Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?.... Twitter: / o_e_cook Instagram: / o_e_cook 作品分享: / 1885999698348679 ✳ / @oeliving 👈請訂閱本台第二頻道 《好易生活頻道 oe living》 ✳ 🍋請開啓字幕:屏幕右下角⏩設定⏩CC字幕 Turn on captions in the bottom right corner of the screen: ⏩Settings⏩CC Captions🥝