У нас вы можете посмотреть бесплатно 点心师傅的经典食谱 吃了会回头的鲜虾卷 | Mr. Hong Kitchen или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
目前我还没吃到比这个更好的鲜虾卷 为了感谢个位粉丝的支持 我必须得把最好得和大家分享 从份量到制作手法 一步步做 希望大家会喜欢 记得点赞哦 • 鸡肉料理 Chicken Recipe • 蔬菜/豆腐 料理 Vegetables Recipe • 汤类 Soup • 猪肉料理 Pork Recipe • 饭类 粉类 面类料理 Rice/Noodles Recipe • 点心/小吃 • 海鲜料理 Seafood Recipe • 蛋类料理 Egg Recipe Ingredients (Diana Aw) 1. Prawn 150g 2. Pork belly 150g 3. Ginger small piece, minced 4. Egg white little 5. Potato starch 1/2tbsp 6. Chives, diced 7. Bean curb wrapper, cut to desired size. Then clean with wet cloth remove the saltiness Seasoning 1. Salt 1/3tsp 2. Sugar 1/3tsp 3. Pepper little 4. Sesame oil little Method 1. Place the prawn in a plastic bag and smashed it using the knife 2. Minced the pork belly 3. Combine the prawn, pork belly and ginger together in a bowl. Add in seasoning and mix well till sticky. Add egg white and continue to mix. Add potato starch and mix again till firm. Add in chives and mix well. 4. Wrap the prawn filling with the bean curd wrapper 5. Add oil in the wok and place the prawn rolls in. Then turn on the heat to medium. Once you see bubbling, turn to low heat and fry till golden brown. 6. Serve and enjoy! 💕 Youtube Channel: / mrhongkitchen阿鸿厨房 Mr. Hong Kitchen Facebook Page: / mrhongkitchen Instagram: / chefhong.mhk #点心 #dimsum #腐皮卷 #鲜虾卷