• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Aluat in 10 minute pentru fursecuri fragede cu nuca si gem! Simple, rapide si spornice! скачать в хорошем качестве

Aluat in 10 minute pentru fursecuri fragede cu nuca si gem! Simple, rapide si spornice! 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Aluat in 10 minute pentru fursecuri fragede cu nuca si gem! Simple, rapide si spornice!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Aluat in 10 minute pentru fursecuri fragede cu nuca si gem! Simple, rapide si spornice! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Aluat in 10 minute pentru fursecuri fragede cu nuca si gem! Simple, rapide si spornice! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Aluat in 10 minute pentru fursecuri fragede cu nuca si gem! Simple, rapide si spornice! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Aluat in 10 minute pentru fursecuri fragede cu nuca si gem! Simple, rapide si spornice!

Reteta de fursecuri fragede cu nuca si gem pentru Craciun! Sunt foarte simplu de facut, puteti folosi orice fel de gem aveti si sunt destul de spornice. Din aceasta reteta va iese un platou mare de fursecuri. Ingrediente (40 de bucati): • 200 g de unt cu minim 80% grasime, putin moale • 150 g de zahar • 2 oua, care pot fi direct din figider • 270-280 g de faina 000 • 50 g de amidon • Un sfert de lingurita de sare • O lingurita rasa de praf de copt • 160-170 g de nuci macinate, nu foarte fin • O lingurita de aroma de vanilie, portocale sau rom, sau un amestec din cele 3 - dupa plac • Aproximativ 300 g gem asortat la alegere Mai intai separam ouale. Se pune untul putin moale intr-un castron incapator, peste el se adauga zaharul, galbenusurile si aromele. Se mixeaza cu mixerul de mana, 5 minute la viteza medie sau pana cand untul incorporeaza aer, devine mai pufos si zaharul se topeste. In unt se incorporeaza apoi sarea, praful de copt si amidonul. Daca nu aveti amidon puteti pune in loc faina, dar amidonul este un secret pentru fragezime, si se gaseste foarte usor. Va recomand sa nu-l omiteti. Ultimele ingrediente adaugate vor fi praful de copt si faina. Cand nu se mai poate amesteca cu paleta lucram cu mana. Daca in bucatarie este foarte cald, aluatul se poapte inmuia excesiv dupa framantare. Daca vi se intampla asta, il infoliati si il puneti o jumatate de ora la frigider. Puteti chiar sa-l impartiti in 2-3 bucati mai mici, inainte, astfel se raceste mai repede. Pregatim doua tavi de cuptor, si le tapetam cu hartie de copt. Preincalzim cuptorul la 180 de grade Celsius. Pentru cuptorul electric alegeti un program care da caldura sus si jos, fara ventilatie. Din aluat se formeaza bilute cat o nuca mai mica (~ 18 g). Se bat putin cu o furculita cele doua albusuri. Nu urmariti sa le spumati, ci doar sa le desfaceti putin, pentru ca sunt vascoase. Se trece fiecare biluta prin albus, apoi se pun in castronul cu nuca macinata. Se misca castronul pentru a plimba bilutele prin nuca, astfel incat sa-si acopere intreaga suprafata. Se transfera fursecurile in tava, si se aranzeaza spatiate, 20 intr-o tava. Se ia o lingurita mica de masurare sau alta ustensila asemanatoare, si se apasa fiecare biluta pe mijloc pentru a realiza o mica cavitate. Se da tava la cuptorul preincalzit intre 18 si 20 de minute. La mijlocul timpului de coacere se scoate tava din cuptor, si cu grja sa nu ne ardem, refacem cavitatile fursecurilor. Ele se estompeaza pentru ca fursecurile cresc. Se returneaza in cuptor si se finalizeaza timpul de gatire. Asa arata la sfarsit. Nuca de la suprafata se prajeste usor si miroase foarte bine. Le lasam putin sa se raceasca, apoi umplem fiecare caus cu gem. In cateva ore gemul va pierde din umiditate si va capata mai multa consistenta. Nu este recomandat sa coacem fursecurile deja umplute cu gem, pentru ca majoritatea sunt prea subtiri, se ard si se revarsa din cavitatea lor. Aceasta metoda este perfecta! Cam asa arata rezultatul fina! Fursecuri fragede si aromate cu nuca si gem, demne de orice platou festiv! Sa aveti pofta dragilor! Numai bine!

Comments
  • Aluat fraged cu nuca in 5 min - pentru cornulete, fursecuri, cosulete 3 года назад
    Aluat fraged cu nuca in 5 min - pentru cornulete, fursecuri, cosulete
    Опубликовано: 3 года назад
  • Fragede si moi, nivelul 100! Fursecuri pentru Craciun cu umplutura de nuca – Sarutarile maicutelor! 2 года назад
    Fragede si moi, nivelul 100! Fursecuri pentru Craciun cu umplutura de nuca – Sarutarile maicutelor!
    Опубликовано: 2 года назад
  • Замесить тесто со сливочным маслом и салом за 2 минуты. Для печенья, корзинок с джемом, торта 4 года назад
    Замесить тесто со сливочным маслом и салом за 2 минуты. Для печенья, корзинок с джемом, торта
    Опубликовано: 4 года назад
  • Fursecuri Linzer cu gem și aluat fraged rețeta autentică de Linzer Augen sau Spitzbuben cu inimioară 2 недели назад
    Fursecuri Linzer cu gem și aluat fraged rețeta autentică de Linzer Augen sau Spitzbuben cu inimioară
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Fursecuri fragede pentru Craciun (paleuri, pricomigdale si fursecuri spritate) 6 лет назад
    Fursecuri fragede pentru Craciun (paleuri, pricomigdale si fursecuri spritate)
    Опубликовано: 6 лет назад
  • FURSECURI(LINZER) CU GEM DE ZMEURA - O DELICATESA #FURSECURI  @abyblajan   #reteteaby 4 года назад
    FURSECURI(LINZER) CU GEM DE ZMEURA - O DELICATESA #FURSECURI @abyblajan #reteteaby
    Опубликовано: 4 года назад
  • Cornulețe Semilună cu Nucă care se Topesc în Gură! Fragede și Aromate, Perfecte pentru Sărbători 🎄✨ 1 год назад
    Cornulețe Semilună cu Nucă care se Topesc în Gură! Fragede și Aromate, Perfecte pentru Sărbători 🎄✨
    Опубликовано: 1 год назад
  • ,,Поцелуи монахинь 10 месяцев назад
    ,,Поцелуи монахинь",Лучшее печенье
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Fursecuri fragede cu bezea și nucă - perfecte pentru sărbători sau lângă o cafea 4 недели назад
    Fursecuri fragede cu bezea și nucă - perfecte pentru sărbători sau lângă o cafea
    Опубликовано: 4 недели назад
  • Cele mai fragede si bune FURSECURI ARICI 11 месяцев назад
    Cele mai fragede si bune FURSECURI ARICI
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Paleuri/ Fursecuri cu ciocolata 4 года назад
    Paleuri/ Fursecuri cu ciocolata
    Опубликовано: 4 года назад
  • ARE DOAR 5 ANI, dar ÎNCÂNTĂ ca un Actor! | Romanii au Talent 7 дней назад
    ARE DOAR 5 ANI, dar ÎNCÂNTĂ ca un Actor! | Romanii au Talent
    Опубликовано: 7 дней назад
  • PRAJITURA DIN FOI CU CREMA DE ZAHAR ARS - Prea buna ca sa o poti uita! #abyblajan #reteteaby #foi 1 год назад
    PRAJITURA DIN FOI CU CREMA DE ZAHAR ARS - Prea buna ca sa o poti uita! #abyblajan #reteteaby #foi
    Опубликовано: 1 год назад
  • Aluatul tine la frigider 5 zile. Voi faceti saratele si covrigei cu branza cand aveti timp. 4 года назад
    Aluatul tine la frigider 5 zile. Voi faceti saratele si covrigei cu branza cand aveti timp.
    Опубликовано: 4 года назад
  • Din 200 g de untura, faci un platou cu varf! Cornulete fragede cu untura, modelate pe furculita! 2 года назад
    Din 200 g de untura, faci un platou cu varf! Cornulete fragede cu untura, modelate pe furculita!
    Опубликовано: 2 года назад
  • Всего из одного теста 6 восхитительных бисквитов, которые тают во рту 🤤 Всего за 1 час 😮 1 год назад
    Всего из одного теста 6 восхитительных бисквитов, которые тают во рту 🤤 Всего за 1 час 😮
    Опубликовано: 1 год назад
  • Cele mai bune si fragede fursecuri cu nuca reteta de care te vei indragosti | Reteta foarte usoara 4 года назад
    Cele mai bune si fragede fursecuri cu nuca reteta de care te vei indragosti | Reteta foarte usoara
    Опубликовано: 4 года назад
  • Fursecuri cu aluat razuit 🍪 super fragede 😍 si care se topesc in gura 🤤 1 год назад
    Fursecuri cu aluat razuit 🍪 super fragede 😍 si care se topesc in gura 🤤
    Опубликовано: 1 год назад
  • Cozonacii rămân moi și ca proaspăt scoși din cuptor până se termină.Они остаются мягкими и пушистые 2 года назад
    Cozonacii rămân moi și ca proaspăt scoși din cuptor până se termină.Они остаются мягкими и пушистые
    Опубликовано: 2 года назад
  • 🥐 Cornulețe FRAGEDE cu untură și smântână 🥐 - rețeta de cornulețe cu drojdie pentru sărbători 2 года назад
    🥐 Cornulețe FRAGEDE cu untură și smântână 🥐 - rețeta de cornulețe cu drojdie pentru sărbători
    Опубликовано: 2 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5