У нас вы можете посмотреть бесплатно Cypriot ravioli with halloumi and a large sheet with the rolling pin by Eliza или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
In this video you will watch how I make excellent ravioli on a thin sheet, which does not open during baking. You will watch how I cook them and how I maintain them. You will also watch how I open a very large sheet with the rolling pin. For my 75 ravioli I used A) 3 cups of 450 g of durum wheat flour, the rustic (slightly yellowish). The 2 cups are for the dough and the other, which was not all used, is for opening the leaves. B) Half a teaspoon of salt 3 g. C) 1 ripe halloumi 250 g. D) 2 tablespoons grated dry mint. E) 3 medium eggs. G) 1 glass of 200 ml of lukewarm water.