У нас вы можете посмотреть бесплатно 河婆饗宴-八珍玉食之二 -河婆菜粄 (Hakka Dumplings) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
示范:俞素丹,苏彩风 讲解:俞素丹 河婆菜粄 食谱提供:刘秀华女士 皮料: 500g 粘米粉 120g 薯粉 1500ml (3碗)水 适量的油 馅料: 1kg五花肉 (三层肉),蒸熟,切丝 1.8kg 韭菜或唐山蒜仔 300g 虾米,炒至干香,剁碎 10块豆干,煎香,切丝 3小匙盐 少许胡椒粉 做法: • 馅料: 先将韭菜或唐山蒜仔洗干净晾干水分、 再切粒,加入所有的馅料拌均备用。 • 皮料: 将水在锅中煮滚、慢慢加入粘米粉和薯粉, 用木棍搅拌均匀,盖上锅盖焖煮约5分钟, 离火倒入盆中,加入适量水将粉团揉至光滑。 • 将粉团分成小份,搓圆成杯型,包入馅料 成元宝形,排放在已涂上油的香蕉叶的蒸笼中。 • 大火蒸约15分钟,取出趁热涂抹上热油即可。 Ho Po Vegetable Dumplings Skin: 500g rice floor 120g tapioca floor 150g water Some oil Filing: 1kg pork belly steamed until cooked, then shredded. 1.8kg chives or Chinese leeks 300g dried shrimp, fried and roughly chopped 10 pieces of bean curd (tofu) pan fried and shredded. 3 tsp salt dash of white pepper Method: • Filling: Clean the chives or Chinese leeks and drain well, cut into small pieces. Add in all remaining ingredients and mix well. • Skin: In a pot bring water to boil, slowly add in rice flour, tapioca flour and mix using a wooden spatula until well combined. Cover and cook for 5 minutes. Remove from heat and pour into a mixing bowl. Add in enough water and knead into smooth dough. • Divide the dough into small portions, form each into a cup shape and wrap up filling. Arrange onto a steamer (lined with greased banana leaves). • Steam at high heat for 15 minutes. Remove and brush with cooked oil while still hot.