У нас вы можете посмотреть бесплатно Smoked Rotisserie Pork Recipe on the Gravity Series 560 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Spin flavor round and round on your Gravity Series grill with this Smoked Rotisserie Pork recipe! Ingredients: ° 1 8lb Bone-In Pork Rib Roast ° Kosmos Q Dirty Bird Dry Rub seasoning (or favorite BBQ rub) ° Apple juice Directions: 1. Remove slides from Gravity Series grill. Load with Charcoal, Light, and Set temperature to 400˚F. 2. Push rotisserie spit rod directly through center of roast. Put both spits on top to lock in and make sure roast is locked into place. 3. Completely coat all sides of roast with dry rub. 4. Place rotisserie on grill and smoke for 1 hr and 15 minutes - 1 hr and 30 minutes or until internal temperature has reached 145˚F. 5. Spritz roast with Apple Juice every 15 minutes. 6. Remove rotisserie from grill and let rest for 15 minutes. 7. Slice and Enjoy! MOS Pro Tip: When mounting rotisserie in grill, turn temperature down to dis-engage the fan long enough to mount your food. Then re-engage fan by turning temperature back up. We also recommend wearing heat resistant gloves. Follow us on Social: / masterbuilt / masterbuilt / masterbuilt