У нас вы можете посмотреть бесплатно In Kyoto, a kaiseki chef using the same spring water as the Imperial Palace | Remarkable Living или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
According to Yoshiro Kiyama, chef-owner of one-Michelin-star Kiyama, Kyoto's groundwater is very soft, and perfect for making dashi. Find out how Kiyama makes full use of this precious natural resource, which he gets from the same source as the Imperial Palace. Subscribe to our channel here: https://cna.asia/youtubesub Subscribe to our news service on Telegram: https://cna.asia/telegram Follow us: CNA: https://cna.asia CNA Lifestyle: http://www.cnalifestyle.com Facebook: / channelnewsasia Instagram: / channelnewsasia Twitter: / channelnewsasia