У нас вы можете посмотреть бесплатно Grainfather BrewDay - Coconut Golden Ale (ANZAC Biscuit Ale) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This recipe is for an ANZAC Biscuit Amber Ale. I did however leave out the dark grain so it is now a Coconut Golden Ale. Not what was planned but very good either way. ANZAC (Australian and New Zealand Army Corps) is the name given to the ANZ forces since the First World War. The ANZAC Biscuits were first given to the soldiers as rations during World War I. I was inspired to brew this beer by fellow Aussie Stass - you can check out the review on his youtube page ANZAC Biscuit Ale Tasting x5 - Stass Brewing • ANZAC Biscuit Ale Tasting x5 ANZAC Biscuit Ale 4.9% Grainfather 25L - 60min 70% efficiency Batch Volume: 25 L Boil Time: 60 min Vitals Original Gravity: 1.048 IBU (Tinseth): 32 Color: 11.8 EBC Mash Temperature — 65 °C — 60 min Malts (5.05 kg) 4.6 kg (81.1%) — Coopers Premium Pale Malt — Grain — 5 EBC 250 g (4.4%) — Briess Victory Malt (biscuit) — Grain — 55 EBC 200 g (3.5%) — Joe White Maltings Caramalt — Grain — 49.5 EBC 620 g (10.9%) — Rolled Oats — Adjunct — 4.3 EBC Hops (70 g) 40 g (22 IBU) — East Kent Goldings (EKG) 5.4% — Boil — 60 min 30 g (11 IBU) — East Kent Goldings (EKG) 5.4% — Boil — 20 min Miscs 4.3 g — Calcium Chloride — Mash 2.6 g — Epsom Salt (MgSO4) — Mash 2.7 g — Gypsum (Calcium Sulfate) — Mash 335 g — Golden Syrup — Boil — 15 min 250 g — Toasted Dessicated Coconut — Flameout Yeast 1 pkg — White Labs WLP002 English Ale 70% Fermentation — 19 °C