У нас вы можете посмотреть бесплатно Braised Black Soybeans, Kongjaban(콩자반) | Healthy cooking | vegan food или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
For more information, please refer to the video. For a quick recipe click on More👇 Help others by translating the Korean caption into another language: http://www.youtube.com/timedtext_vide... [Ingredients] 300g Black Soybeans, 6 cup of water, 6T of regular soy sauce or soy sauce for soup (Guk-Gan-Jang), 2T of tsuyu (or anchovy sauce, tuna fish sauce) sugar 4T, malt (maltose) syrup 4T(In Korea, called MUL YEOT:물엿), sesame seed oil 2T, sesame 3T [Directions] 1. Add 6 cups of water to 300g of black Soybeans, and boil it for about 30 ~ 35 minutes When you start to boil, reduce it to about weak fire and let it boil until the water runs out. 2. Making sauce. Mix 6 tbs of regular soy sauce or soy sauce for soup (Guk-Gan-Jang), 2 tbs of tsuyu and put in 1. Add sugar 4Tbs here too. 3. Add 4 tablespoons of syrup when the sauce almost runs out. 4. If it almost runs out, turns off the fire and cools it a little, then put sesame seed oil 2Tbs, sesame seed 3Tbs.