• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Eggless Donuts Recipe | Soft Fluffy Easy | एगलेस डोनट्स की रेसिपी | Chef Sanjyot Keer скачать в хорошем качестве

Eggless Donuts Recipe | Soft Fluffy Easy | एगलेस डोनट्स की रेसिपी | Chef Sanjyot Keer 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Eggless Donuts Recipe | Soft Fluffy Easy | एगलेस डोनट्स की रेसिपी | Chef Sanjyot Keer
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Eggless Donuts Recipe | Soft Fluffy Easy | एगलेस डोनट्स की रेसिपी | Chef Sanjyot Keer в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Eggless Donuts Recipe | Soft Fluffy Easy | एगलेस डोनट्स की रेसिपी | Chef Sanjyot Keer или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Eggless Donuts Recipe | Soft Fluffy Easy | एगलेस डोनट्स की रेसिपी | Chef Sanjyot Keer в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Eggless Donuts Recipe | Soft Fluffy Easy | एगलेस डोनट्स की रेसिपी | Chef Sanjyot Keer

Full written recipe for Eggless Donuts Prep time: 10-15 minutes Cooking time: 2-3 hours (including proving time) Serves: 8-10 donuts (depending upon the size) Ingredients: Dough INSTANT DRY YEAST | इंस्टेंट ड्राई यीस्ट 1/2 TBSP / 6 GRAMS MILK | दूध 1/4 CUP / 60 ML (LUKEWARM) WATER | पानी 1/4 CUP + 1 TBSP / 75 ML (LUKEWARM) POWDERED SUGAR | पीसी हुई शक्कर 1/4 CUP / 40 GRAMS REFINED FLOUR | मैदा 2 CUPS / 300 GRAMS POWDERED SUGAR | पीसी हुई शक्कर (REMAINING) SALT | नमक 1 TSP / 5 GRAMS CURD | दही 1/4 CUP / 60 GRAMS UNSALTED BUTTER | अनसॉलटेड मक्खन 2 TBSP / 30 GRAMS (SOFTENED) Classic glaze POWDERED SUGAR | पीसी हुई शक्कर 1 CUP / 160 GRAMS MILK | दूध 2 TBSP / 30 ML VANILLA ESSENCE | वैनिला एसेंस 1 TSP / 5 ML Chocolate glaze POWDERED SUGAR | पीसी हुई शक्कर 1 CUP / 160 GRAMS COCOA POWDER | कोको पाउडर 3 TBSP / 30 GRAMS SALT | नमक A PINCH MILK | दूध 3 TBSP / 45 ML VANILLA ESSENCE | वैनिला एसेंस 1 TSP / 5 ML SPRINKLES | स्प्रिंकल्स Method: In a bowl add milk, water & 1 teaspoon of powdered sugar from ¼ cup of powdered sugar measured for the dough, stir well to dissolve the sugar then add in the yeast & dissolve it as well, further cover the bowl with cling wrap or a plate & set it aside for 5-10 minutes. In a large bowl sieve in the flour, remaining powdered sugar & salt, mix well. Further add the curd & mix well to incorporate the curd. Add the milk, water & yeast mixture into the flour & combine it well using your hands to form the dough. Once all the dry flour gets incorporated, transfer the dough onto a flat surface & knead it until te dough becomes smooth, soft & nonstick. Then add the soft unsalted butter in 2 batches & incorporate it into the dough, once you have added all the butter knead the dough really well for 10-12 minutes until it becomes super soft & smooth, to check if your dough is ready take a small portion of the dough & stretch it, it should form an extremely thin sheet which is almost transparent, this is called a gluten window. Once a gluten window forms your dough is ready, form it into a large doughball & transfer it into a large, greased bowl & drizzle a few drops of oil over the surface of the dough, cover the bowl with cling wrap or a wet cloth & place it in a warm corner of the kitchen & let the dough ferment until its double the size, it will take 1-1.5 hours approximately depending upon the room temperature. After the dough becomes double in size, remove the cling & puncture the dough using your hand & then transfer it onto refined flour dusted kitchen platform & knead it slightly, then roll it into a 1.5 cm thick sheet. Further cut the donuts using a donut cutter, or 2 different sized cookie cutters (you can also use a bowl & a bottle cap), remove the extra dough & place the cut donuts on a parchment lined sheet, cover it with a damp cloth, knead the extra dough again & roll & cut donuts out of it similarly until you have used all the dough. Place all the donuts on a parchment line tray or a plate & cover with a damp cloth, place the donuts in a warm place & let the donuts rise again for 45 minutes to an hour, this is called bench proofing or 2nd proofing. To make the classic glaze, sieve & add the powdered sugar into a bowl along with milk & vanilla essence, whisk well & your glaze is ready, make the chocolate glaze in the same way. To fry the doughnuts, head oil in a deep pan until it reaches 175 C. After the donuts have risen after 45minutes to an hour, carefully drop them in the hot oil, splash hot oil over the donuts using a spoon until they puff up nicely, fry 3-4 donuts at once, do not overcrowd the pan. Flip the donuts once the turn light golden brown from one side, it will only take a minute & then fry them until they turn golden brown from the other side as well. Transfer the donuts onto a wire rack using a large spider & let them cool down slightly until you can hold them. Further dip them into the glaze of your choice while they are still warm, you can add sprinkles to your chocolate donuts. Fry & glaze all the donuts similarly. Your perfectly soft, fluffy & glazed donuts are ready. #YFL #SanjyotKeer #donuts The Music I use in All my videos - https://bit.ly/3CdPbSc (Best for independent creators) Follow us on all platforms: Facebook - https://bit.ly/3o6alLt Instagram - https://bit.ly/2RFkL8z Follow my personal handles here: (Chef Sanjyot Keer) Facebook - https://bit.ly/3tpjqQA​​​​​​​​​ Instagram - https://bit.ly/3o0FZK8 Twitter - https://bit.ly/33qQpJN Intro 0:00 Dough 1:22 Shaping 9:17 Glaze 13:03 Frying 14:59 Plating 17:48 Outro 18:55

Comments
  • Легкий рецепт пончиков для начинающих🍩Домашние пончики 11 месяцев назад
    Легкий рецепт пончиков для начинающих🍩Домашние пончики
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Viral Bread Recipe | 2 Minutes Bread Recipe | Masala Shots 7 дней назад
    Viral Bread Recipe | 2 Minutes Bread Recipe | Masala Shots
    Опубликовано: 7 дней назад
  • Секрет приготовления мягких пончиков дома с помощью простых методов и инструментов. 1 год назад
    Секрет приготовления мягких пончиков дома с помощью простых методов и инструментов.
    Опубликовано: 1 год назад
  • Eggless Churros Recipe | Perfect & Easy Churros | चुरोस बनाने का आसान तरीका | Chef Sanjyot Keer 1 год назад
    Eggless Churros Recipe | Perfect & Easy Churros | चुरोस बनाने का आसान तरीका | Chef Sanjyot Keer
    Опубликовано: 1 год назад
  • Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись! 1 день назад
    Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись!
    Опубликовано: 1 день назад
  • 10000 продается каждый день! Пончики ручной работы в американском стиле / корейская уличная еда 2 года назад
    10000 продается каждый день! Пончики ручной работы в американском стиле / корейская уличная еда
    Опубликовано: 2 года назад
  • Этот рецепт пончиков стал вирусным не просто так! Секретные пекарни никогда не разглашаются. 1 месяц назад
    Этот рецепт пончиков стал вирусным не просто так! Секретные пекарни никогда не разглашаются.
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Til Gud Gajak Recipe | Perfect Gajak Barfi | मुँह में घुल जाने वाली तिल गुड़ गजक | Chef Sanjyot Keer 10 месяцев назад
    Til Gud Gajak Recipe | Perfect Gajak Barfi | मुँह में घुल जाने वाली तिल गुड़ गजक | Chef Sanjyot Keer
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Happy December Jazz ☕ Morning Coffee Music with Relaxing Jazz & Bossa Nova Piano for Great Mood 2 месяца назад
    Happy December Jazz ☕ Morning Coffee Music with Relaxing Jazz & Bossa Nova Piano for Great Mood
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Шикарный Рецепт на Праздничный Стол. Потрясающий Салат с Курицей на Новый год, Который Вас Покорит!! 2 дня назад
    Шикарный Рецепт на Праздничный Стол. Потрясающий Салат с Курицей на Новый год, Который Вас Покорит!!
    Опубликовано: 2 дня назад
  • Рецепт пышных пончиков с шоколадным кремом :: Лучше, чем купить 2 года назад
    Рецепт пышных пончиков с шоколадным кремом :: Лучше, чем купить
    Опубликовано: 2 года назад
  • What I Do Differently for Perfect Donuts Every Time !Secret to a Glossy Chocolate Glaze! The apron 9 месяцев назад
    What I Do Differently for Perfect Donuts Every Time !Secret to a Glossy Chocolate Glaze! The apron
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Tawa Cheese Burst Pizza Recipe | NO OVEN & NO YEAST | आसान चीज़बर्स्ट पिज़्ज़ा तवे पर | Sanjyot Keer 7 месяцев назад
    Tawa Cheese Burst Pizza Recipe | NO OVEN & NO YEAST | आसान चीज़बर्स्ट पिज़्ज़ा तवे पर | Sanjyot Keer
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Eggless Burger Buns Recipe | बिना अंडे के बर्गर बंस | Chef Sanjyot Keer 2 года назад
    Eggless Burger Buns Recipe | बिना अंडे के बर्गर बंस | Chef Sanjyot Keer
    Опубликовано: 2 года назад
  • Выборов не будет, как и мира? 14 часов назад
    Выборов не будет, как и мира?
    Опубликовано: 14 часов назад
  • Homemade Glazed Donuts 3 года назад
    Homemade Glazed Donuts
    Опубликовано: 3 года назад
  • Я РАБОТАЮ 31-го, Потому ГОТОВЛЮ ЗАРАНЕЕ Эти Мясные Блюда На Новогодний Стол! Блюда Из Заморозки! 20 часов назад
    Я РАБОТАЮ 31-го, Потому ГОТОВЛЮ ЗАРАНЕЕ Эти Мясные Блюда На Новогодний Стол! Блюда Из Заморозки!
    Опубликовано: 20 часов назад
  • ПАХЛАВА — Главный Десерт на Новый Год! 3 дня назад
    ПАХЛАВА — Главный Десерт на Новый Год!
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век  Живи Век Учись! 1 день назад
    Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись!
    Опубликовано: 1 день назад
  • Jalebi Recipe | Crispy Jalebi | Dusshera Special | हलवाई जैसी जलेबी | Chef Sanjyot Keer 3 года назад
    Jalebi Recipe | Crispy Jalebi | Dusshera Special | हलवाई जैसी जलेबी | Chef Sanjyot Keer
    Опубликовано: 3 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5