У нас вы можете посмотреть бесплатно It’s Easier Than You Think! Perfect Cream Puffs That Melt In Your Mouth! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hey everyone! Grab your popcorn and don't forget to hit those subtitles—it's showtime! INGREDIENTS FOR PUFF: flour 75g / 2.5 oz / ~⅔ cup water 130ml / ~½ cup pinch of salt butter 50g / 1.8 oz / ~¼ cup 2 eggs INGREDIENTS FOR CUSTARD CREAM: 2 yolks milk 200ml / ~¾ cup sugar 40g / 1.4 oz / ~3 tbsp flour 20g / 0.7 oz / ~2 tbsp INGREDIENTS FOR WHIPPED CREAM: whipped cream 150ml / ~⅔ cup sugar 15g / 0.5 oz / 1 tbsp BAKING NOTES: Crank up the oven to 200°C or 392°F and let it bake for 10 minutes. Then, lower the temp to 180°C or 356°F and bake for another 20 minutes. Finish it off with a final 10 minutes at 160°C or 320°F. Total bake time: 40 minutes of delicious anticipation! Cake flour is the top choice, but all-purpose flour will do the job too.