У нас вы можете посмотреть бесплатно 芫茜皮蛋湯 - HK Saladmaster 煮好餸 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
芫茜皮蛋湯 材料 1. 魚仔300g(用作上湯) 2. 芫茜100g 3. 皮蛋兩隻 4. 水1400g 調味料 1. 鹽一茶匙 2. 酒一茶匙 做法 1. 將其中一隻皮蛋切粒,另一隻皮蛋用叉碾碎、混合一湯匙水和一茶匙酒。 2. 將魚仔煎香,放入薑片及滾水大火煮半小時,然後隔去魚仔 3. 將少許魚湯與碎皮蛋混合,倒入魚湯煮滾 4. 放入皮蛋粒和芫茜煮滾,最後放入鹽即可 Soup in Fish, Preserved Egg, Coriander Ingredient 1. Fish 300g (for soup) 2. Chinese Parsley 100g 3. Preserved Eggs 2 4. Water 1400g Seasoning 1. Salt 1 tsp 2. Wine 1 tsp Method 1. Dice 1 preserved egg; smash the other one with fork, mix with 1 tbsp of water and 1 tsp of wine. 2. Pan-fried the fish, add in ginger and water, boil for half an hour, separate the fish from the soup. 3. Mix the smashed preserved egg with little soup, then pour into the soup and bring to boil. 4. Add in diced preserved egg, coriander and bring to boil. Add in salt lastly. Serve. Saladmaster HK 香港沙朗大師-鼓勵世界,烹飪更多 想知點樣無油,無鹽,無水煮食都可以保持食物營養,味道,口感? 上我地既網址了解下啦! http://saladmaster.com.hk Like我地Offical Facebook Page 取得食譜: / saladmasterhk Copyright © 2017 by Saladmaster HK Ltd. This video is subject to copyright owned by Saladmaster HK Ltd. Any reproduction or republication of all or part of this video is expressly prohibited, unless Saladmaster HK Ltd has explicitly granted its prior written consent All other rights reserved.