У нас вы можете посмотреть бесплатно Kiriboshi daikon vinegared food | Introducing a frying pan that has been a favorite for 40 years! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Perfect for dieting! How to make "Kiriboshi daikon vinegared food" recommended as a "regular dish" at home. It is a healthy food with plenty of high quality dietary fiber and calcium. ▼ Please subscribe to the channel. / @inakasoba-kawahara ▼ Material Kiriboshi daikon: 100g Deep-fried tofu: 1/2 sheet Carrot: a little Vinegar: 1 cup Sugar: 100g Salt: 2 teaspoons ▼ How to make "Umami" and "nutrition value" are improved by drying in the sun Wash the dried daikon after boiling Fried fried tofu removes the aroma and oil by baking ―――――――――――――――――――――――――― ▼ Related videos How to make dried daikon • 【保存版】切り干し大根の作り方|伝承したい!本物の切り干し大根レシピ How to make radish pickled in Harihari • 【保存版】大根のはりはり漬け作り方『漬物歴40年』伝承したい大根レシピ Professional instruction on how to make yuzu radish • 【簡単30分】ゆず大根の作り方をプロ伝授!柚子の風味を最大限生かすコツ How to make butterbur radish • 【伝統料理】ふろふき大根の作り方|『米のとぎ汁』で料亭の味を再現! ―――――――――――――――――――――――――― ▼ Countryside Soba Kawahara Facebook page: / inakasobakawahara Map: https://goo.gl/maps/zySHiXbvqtdZTfqx8 #Kiriboshi daikon #Vinegared of dried daikon strips radish #Radish recipe