У нас вы можете посмотреть бесплатно Authentic New Orleans Bread Pudding или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This is an authentic New Orleans Bread Pudding, originally from the Bon Ton Cafe in New Orleans. The original calls for a whole cup of bourbon which I think is a little excessive. We've reduced the amount to 1/2 cup which is still strong. You could reduce it further to 1/4 cup if you wanted. The ingredients are: Bread Pudding: 1 loaf French bread, at least a day old, cut into 1-inch cubes (about 6-7 cups) 1 qt milk 3 eggs (large) 2 cups sugar 2 Tbsp vanilla extract 1 cup raisins (soaked an hour or two in 1/4 cup bourbon) 1/4 teaspoon allspice 1/4 to 1/2 teaspoon cinnamon 3 Tbsp unsalted butter, melted Bourbon Sauce: 1/2 cup (1 stick) butter, melted 1 cup sugar 1 egg 1/2 cup Kentucky bourbon whiskey (less or more to taste) If you want a non-alcoholic version, use 1/2 cup of water mixed with 1 Tbsp vanilla extract and 2 Tbsp of cider or white vinegar in place of the bourbon called for in the sauce recipe. Get the full printable recipe here: http://www.simplyrecipes.com/recipes/...