У нас вы можете посмотреть бесплатно 珍姐【TRADITIONAL BANANA LEAF RICE CAKE】简易快速传统蕉叶年糕 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
简易快速传统蕉叶(食谱) 360克糯米粉 360克白砂糖 450克的水 蕉叶1小份 首先把蕉叶洗干净,然后放入烧水里烫软在次的抹干水分,把蕉叶卷进年糕模具里。 将450克白砂糖倒入锅内煮成焦糖加入水,慢慢的把焦糖煮至融化在取出待冷,将以冷后的焦糖倒入糯米粉里搅拌均匀然后在过滤粉浆,将搅拌好的粉浆倒入已普上蕉叶的年糕模里,把年糕放气压锅里,蒸至气压上升后在开小火蒸上1小时后,等气压下降后才打开过并取出年糕,等年糕冷后就可以了。 Simple and quick traditional banana leaf rice cake (recipe) 360 g glutinous rice flour 360 g white sugar 450 grams of water 1 small banana leaf First, wash the banana leaves, then put them in boiling water and scald them to soften the water, then roll the banana leaves into the rice cake mold. Pour 450 grams of white granulated sugar into the pot and boil it into caramel. Add water. Slowly cook the caramel until it melts. Take it out and let it cool. Pour the cold caramel into the glutinous rice flour and stir evenly, then filter the powder slurry. Pour the stirred flour paste into a rice cake mold covered with banana leaves, put the rice cake in a pressure cooker, steam until the air pressure rises and steam on a low heat for 1 hour, wait for the air pressure to drop before opening and take out the rice cake , Wait until the rice cakes are cold.