• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

紫薯红薯红龟粿,这样做,隔夜不会变硬 | Angku Kuih make like this will not turn hard after over night. скачать в хорошем качестве

紫薯红薯红龟粿,这样做,隔夜不会变硬 | Angku Kuih make like this will not turn hard after over night. 3 years ago

angku kuih

kuih ku

kueh ju

红龟粿

紫薯

红薯

angku

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
紫薯红薯红龟粿,这样做,隔夜不会变硬 | Angku Kuih make like this will not turn hard after over night.
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 紫薯红薯红龟粿,这样做,隔夜不会变硬 | Angku Kuih make like this will not turn hard after over night. в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 紫薯红薯红龟粿,这样做,隔夜不会变硬 | Angku Kuih make like this will not turn hard after over night. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 紫薯红薯红龟粿,这样做,隔夜不会变硬 | Angku Kuih make like this will not turn hard after over night. в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



紫薯红薯红龟粿,这样做,隔夜不会变硬 | Angku Kuih make like this will not turn hard after over night.

紫色黄色红龟粿 食谱: 馅料(35-40份): 去皮录豆瓣350克 糖150克 紫色粿皮(18-20份): 紫色蕃薯100克 糯米粉150克 水100克 糖15克 油1勺 黄色粿皮(18-20): 红色蕃薯100克 糯米粉150克 水100克 糖15克 油1勺 详细做法请查看视频 备注: 馅料和粿皮份量只共参考,你们可以根据自己的模具的大小做调整。 糕粿保存方法: 1。将糕粿放入一个不透气的容器,盖好。放着(室内温度),隔夜不会变硬。 2。放入雪柜,可以耐一个星期。 3。冷藏在雪柜,可以耐一个月。要吃是,解冻后,蒸热就行了。 谢谢观看,如果喜欢玉林的烹饪技巧和食谱,请赏个赞👍,并subscribe✅和打开通信铃🔔。每次我发出视频,你们将会是第一手收到。 你也可以通过玉林的面书面页获得更多烹饪方法和食谱。   / 玉林厨房日记journal-from-silver-jades-kitchen-10...   / ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ English Version ~ Google Translate Purple Yellow Red Tortoise Kueh Recipe: Filling for 35-40 servings: 350g skinless mung beans 150 grams of sugar Purple Angku Kuih skin dough for 18-20 servings: 100g purple sweet potato 150g glutinous rice flour 100 grams of water 15 grams of sugar 1 scoop of oil Yellow Angku skin dough for 18-20 servings: 100g orange sweet potatoes 150g glutinous rice flour 100 grams of water 15 grams of sugar 1 scoop of oil Please refer to the video for cooking instructions. Remarks: The serving size of the filling and skin is for reference only, you can adjust it according to the size of your own mold. Preservation method of the cake: 1. Put the cake into an airtight container and cover it. Leave it (in room temperature), it will not harden overnight. 2. Put it in the refrigerator, it can last a week. 3. Keep frozen in the refrigerator, it can withstand one month. When you want to eat it, just steam it after thawing. Thank you for watching. If you like Jade's cooking skills and recipes, please give a thumbs up 👍, then subscribe✅ and open the notifications bell🔔. Every time I upload a video, you will receive it firsthand. You can also get more cooking methods and recipes through Jade's Facebook homepage.   / 玉林厨房日记journal-from-silver-jades-kitchen-10...   /

Comments
  • 烧包食谱|千层酥皮|叉烧肉馅|SiuBao, Siew Pau, Meat Puffs Recipe|Puff Pastry layers|Char Siew Meat Fillings 3 years ago
    烧包食谱|千层酥皮|叉烧肉馅|SiuBao, Siew Pau, Meat Puffs Recipe|Puff Pastry layers|Char Siew Meat Fillings
    Опубликовано: 3 years ago
    1264379
  • 农历新年天公诞必备糕点  |  红龟糕  |  永春糕  |  Ang Ku kueh  |  kuih Angku 2 years ago
    农历新年天公诞必备糕点 | 红龟糕 | 永春糕 | Ang Ku kueh | kuih Angku
    Опубликовано: 2 years ago
    186495
  • Relaxing Music That Heals Stress, Anxiety, and Depression Heals #19 2 months ago
    Relaxing Music That Heals Stress, Anxiety, and Depression Heals #19
    Опубликовано: 2 months ago
    719499
  • 如何蒸出表面光滑的香兰糯米糕, 做法简单 | How to make a smooth surface for Kuih Seri Muka (Kuih Salat), Simple method 3 years ago
    如何蒸出表面光滑的香兰糯米糕, 做法简单 | How to make a smooth surface for Kuih Seri Muka (Kuih Salat), Simple method
    Опубликовано: 3 years ago
    374417
  • 要做到蓬松的鸡蛋糕,有技巧 | To make fluffy steamed egg cake, there is technique 3 years ago
    要做到蓬松的鸡蛋糕,有技巧 | To make fluffy steamed egg cake, there is technique
    Опубликовано: 3 years ago
    389666
  • Traditional Ang Ku Kueh with Mung Bean Paste/Red Tortoise Cake 5 months ago
    Traditional Ang Ku Kueh with Mung Bean Paste/Red Tortoise Cake
    Опубликовано: 5 months ago
    10805
  • 4 Cheese Garlic Bread Recipes 6 months ago
    4 Cheese Garlic Bread Recipes
    Опубликовано: 6 months ago
    484914
  • Cleans the Aura and Space | Attract Prosperity, Luck & Love, Healing Feminine Energy, 432 Hz 4 months ago
    Cleans the Aura and Space | Attract Prosperity, Luck & Love, Healing Feminine Energy, 432 Hz
    Опубликовано: 4 months ago
    698065
  • 传统红龟糕食谱,免烤食谱Traditional Angku Kuih Recipe, No bake recipe|Red Tortoise Cake, 绿豆馅Mung Bean Fillings 6 months ago
    传统红龟糕食谱,免烤食谱Traditional Angku Kuih Recipe, No bake recipe|Red Tortoise Cake, 绿豆馅Mung Bean Fillings
    Опубликовано: 6 months ago
    32883
  • 水晶韭菜粿  |   原来并没有想象中那么高不可攀  |  Crystal Chive Dumpling 3 years ago
    水晶韭菜粿 | 原来并没有想象中那么高不可攀 | Crystal Chive Dumpling
    Опубликовано: 3 years ago
    1249014

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5