• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

紫薯红薯红龟粿,这样做,隔夜不会变硬 | Angku Kuih make like this will not turn hard after over night. скачать в хорошем качестве

紫薯红薯红龟粿,这样做,隔夜不会变硬 | Angku Kuih make like this will not turn hard after over night. 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
紫薯红薯红龟粿,这样做,隔夜不会变硬 | Angku Kuih make like this will not turn hard after over night.
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 紫薯红薯红龟粿,这样做,隔夜不会变硬 | Angku Kuih make like this will not turn hard after over night. в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 紫薯红薯红龟粿,这样做,隔夜不会变硬 | Angku Kuih make like this will not turn hard after over night. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 紫薯红薯红龟粿,这样做,隔夜不会变硬 | Angku Kuih make like this will not turn hard after over night. в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



紫薯红薯红龟粿,这样做,隔夜不会变硬 | Angku Kuih make like this will not turn hard after over night.

紫色黄色红龟粿 食谱: 馅料(35-40份): 去皮录豆瓣350克 糖150克 紫色粿皮(18-20份): 紫色蕃薯100克 糯米粉150克 水100克 糖15克 油1勺 黄色粿皮(18-20): 红色蕃薯100克 糯米粉150克 水100克 糖15克 油1勺 详细做法请查看视频 备注: 馅料和粿皮份量只共参考,你们可以根据自己的模具的大小做调整。 糕粿保存方法: 1。将糕粿放入一个不透气的容器,盖好。放着(室内温度),隔夜不会变硬。 2。放入雪柜,可以耐一个星期。 3。冷藏在雪柜,可以耐一个月。要吃是,解冻后,蒸热就行了。 谢谢观看,如果喜欢玉林的烹饪技巧和食谱,请赏个赞👍,并subscribe✅和打开通信铃🔔。每次我发出视频,你们将会是第一手收到。 你也可以通过玉林的面书面页获得更多烹饪方法和食谱。   / 玉林厨房日记journal-from-silver-jades-kitchen-10...   / ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ English Version ~ Google Translate Purple Yellow Red Tortoise Kueh Recipe: Filling for 35-40 servings: 350g skinless mung beans 150 grams of sugar Purple Angku Kuih skin dough for 18-20 servings: 100g purple sweet potato 150g glutinous rice flour 100 grams of water 15 grams of sugar 1 scoop of oil Yellow Angku skin dough for 18-20 servings: 100g orange sweet potatoes 150g glutinous rice flour 100 grams of water 15 grams of sugar 1 scoop of oil Please refer to the video for cooking instructions. Remarks: The serving size of the filling and skin is for reference only, you can adjust it according to the size of your own mold. Preservation method of the cake: 1. Put the cake into an airtight container and cover it. Leave it (in room temperature), it will not harden overnight. 2. Put it in the refrigerator, it can last a week. 3. Keep frozen in the refrigerator, it can withstand one month. When you want to eat it, just steam it after thawing. Thank you for watching. If you like Jade's cooking skills and recipes, please give a thumbs up 👍, then subscribe✅ and open the notifications bell🔔. Every time I upload a video, you will receive it firsthand. You can also get more cooking methods and recipes through Jade's Facebook homepage.   / 玉林厨房日记journal-from-silver-jades-kitchen-10...   /

Comments
  • 农历新年天公诞必备糕点  |  红龟糕  |  永春糕  |  Ang Ku kueh  |  kuih Angku 2 года назад
    农历新年天公诞必备糕点 | 红龟糕 | 永春糕 | Ang Ku kueh | kuih Angku
    Опубликовано: 2 года назад
  • Мочи с апельсином! Самый нежный и простой десерт в мире! 1 месяц назад
    Мочи с апельсином! Самый нежный и простой десерт в мире!
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • 【橙薯红龟糕】天然食材无色素 隔天也不会变硬 #花生馅 #AngKuKuih 4 месяца назад
    【橙薯红龟糕】天然食材无色素 隔天也不会变硬 #花生馅 #AngKuKuih
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Traditional Ang Ku Kueh with Mung Bean Paste/Red Tortoise Cake 11 месяцев назад
    Traditional Ang Ku Kueh with Mung Bean Paste/Red Tortoise Cake
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • 红龟糕 | 放隔夜也一样Q软的秘密食谱 | AngKu Kueh Recipe 2 года назад
    红龟糕 | 放隔夜也一样Q软的秘密食谱 | AngKu Kueh Recipe
    Опубликовано: 2 года назад
  • 客家斑斓喜粄,清香软糯,太迷人啦~ Pandan Kuih Xi Ban/Hee Ban 8 дней назад
    客家斑斓喜粄,清香软糯,太迷人啦~ Pandan Kuih Xi Ban/Hee Ban
    Опубликовано: 8 дней назад
  • [完整食谱与教学] 班兰椰丝龟糕 | Pandan Ang Ku Kuih with Coconut Filling | 完整做法 | Full Recipe & Instructions 5 месяцев назад
    [完整食谱与教学] 班兰椰丝龟糕 | Pandan Ang Ku Kuih with Coconut Filling | 完整做法 | Full Recipe & Instructions
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Pandan Che Ku Kueh (Pandan Ang Ku Kueh) with 100% Pandan 5 лет назад
    Pandan Che Ku Kueh (Pandan Ang Ku Kueh) with 100% Pandan
    Опубликовано: 5 лет назад
  • 笑口班兰发糕 纯素食谱 | Smiling Pandan Huat Kueh 4 года назад
    笑口班兰发糕 纯素食谱 | Smiling Pandan Huat Kueh
    Опубликовано: 4 года назад
  • 如何做出图案清晰的红龟糕 ❤️ 省工又省时的美味绿豆馅、简单实用的制作心得分享 | Ang Ku Kueh/Red Tortoise Cake | 小雁和阿成 (我的爱心食谱) 1 год назад
    如何做出图案清晰的红龟糕 ❤️ 省工又省时的美味绿豆馅、简单实用的制作心得分享 | Ang Ku Kueh/Red Tortoise Cake | 小雁和阿成 (我的爱心食谱)
    Опубликовано: 1 год назад
  • 🔥Дневной выпуск новостей 16.11.25 6 часов назад
    🔥Дневной выпуск новостей 16.11.25
    Опубликовано: 6 часов назад
  • 传统红龟糕食谱,免烤食谱Traditional Angku Kuih Recipe, No bake recipe|Red Tortoise Cake, 绿豆馅Mung Bean Fillings 1 год назад
    传统红龟糕食谱,免烤食谱Traditional Angku Kuih Recipe, No bake recipe|Red Tortoise Cake, 绿豆馅Mung Bean Fillings
    Опубликовано: 1 год назад
  • Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись! 2 недели назад
    Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись!
    Опубликовано: 2 недели назад
  • 如何蒸出表面光滑的香兰糯米糕, 做法简单 | How to make a smooth surface for Kuih Seri Muka (Kuih Salat), Simple method 4 года назад
    如何蒸出表面光滑的香兰糯米糕, 做法简单 | How to make a smooth surface for Kuih Seri Muka (Kuih Salat), Simple method
    Опубликовано: 4 года назад
  • Master the Art of Making the Perfect Kueh Salat (Seri Muka): Step-by-Step Guide and Secret Tips 8 лет назад
    Master the Art of Making the Perfect Kueh Salat (Seri Muka): Step-by-Step Guide and Secret Tips
    Опубликовано: 8 лет назад
  • 【Aunty Mei】超软超Q的橙薯红龟粿|隔天都不会硬的秘诀! 3 года назад
    【Aunty Mei】超软超Q的橙薯红龟粿|隔天都不会硬的秘诀!
    Опубликовано: 3 года назад
  • 1小時內完成,超好吃❗️蒸包子最快速的完美食譜,無泡打粉,8分鐘快速手揉麵團、調餡、包包子方法。細節和步驟就這麼簡單,新手也能輕鬆成功!【阿栗食譜438】 4 месяца назад
    1小時內完成,超好吃❗️蒸包子最快速的完美食譜,無泡打粉,8分鐘快速手揉麵團、調餡、包包子方法。細節和步驟就這麼簡單,新手也能輕鬆成功!【阿栗食譜438】
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • 【素】4大传统糕点食谱【蕉葉芝麻花生粿,娘惹粉粿,福建碱水糕,蒸紫薯椰絲糕】 │4 Traditional Kuih Recipe 2 года назад
    【素】4大传统糕点食谱【蕉葉芝麻花生粿,娘惹粉粿,福建碱水糕,蒸紫薯椰絲糕】 │4 Traditional Kuih Recipe
    Опубликовано: 2 года назад
  • 一个鸡蛋一碗面粉,教你做空心大油条,方法简单,外酥内软真好吃【海娟美食】 3 года назад
    一个鸡蛋一碗面粉,教你做空心大油条,方法简单,外酥内软真好吃【海娟美食】
    Опубликовано: 3 года назад
  • 好吃又健康的红龟糕!!不需用糯米粉!!不用蒸的!!做好就可以直接吃了 !!制作特别的快!!厨房小白也会做的!! 1 месяц назад
    好吃又健康的红龟糕!!不需用糯米粉!!不用蒸的!!做好就可以直接吃了 !!制作特别的快!!厨房小白也会做的!!
    Опубликовано: 1 месяц назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5