• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

The Science of Alt Protein: Deploying alternative feedstocks for biomanufacturing of food скачать в хорошем качестве

The Science of Alt Protein: Deploying alternative feedstocks for biomanufacturing of food 6 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
The Science of Alt Protein: Deploying alternative feedstocks for biomanufacturing of food
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: The Science of Alt Protein: Deploying alternative feedstocks for biomanufacturing of food в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно The Science of Alt Protein: Deploying alternative feedstocks for biomanufacturing of food или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон The Science of Alt Protein: Deploying alternative feedstocks for biomanufacturing of food в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



The Science of Alt Protein: Deploying alternative feedstocks for biomanufacturing of food

Seminar Series: The Science of Alt. Protein Deploying alternative feedstocks for biomanufacturing of food Drs. Ning Sun and Eric Sundstrom, Staff Scientists at the Advanced Biofuels and Bioproducts Process Development Unit (ABPDU) at Lawrence Berkeley National Laboratory May 15, 2025 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Large-scale production of alternative proteins, oils, and specialty foods via microbial fermentation can reduce food prices, enhance nutritional value, and mitigate environmental and land-use impacts associated with traditional agricultural. At present, these benefits are often diminished by continued reliance on corn and sugarcane-derived feedstocks as primary substrates for bioconversion. At the Advanced Biofuels and Bioproducts Process Development Unit (ABPDU) within Lawrence Berkeley National Laboratory, they collaborate with diverse academic, national laboratory, and industrial practitioners in support of process optimization, intensification, and scale-up of emerging biomanufacturing applications. These applications include a variety of strategies designed to activate lower-cost and lower-impact fermentation feedstocks. Use of waste biomass - including agricultural wastes and forestry residues – as substrates in food applications is challenged by biomass recalcitrance, feedstock toxicity, and downstream separations challenges. Recent advances piloted at ABPDU include separation-free bioprocessing strategies and use of distillable pretreatment solvents to reduce both input costs and burdens on downstream separations. In addition to biomass resources, single-carbon and gaseous feedstocks - including biogas, ethanol plant off-gas, industrial waste gas, biomass gasification syngas, and electrochemical CO2 reduction intermediates – offer a compelling combination of low cost, high purity, and high accessibility to bioconversion. To accelerate deployment of these feedstocks, ABPDU has invested in multiplexed gas fermentation bioreactors featuring active backpressure control and dynamic supply of up to four gases in parallel. Use of these scale-down systems has catalyzed improvements in efficient flux of C1 feedstocks to protein biomass, including aerobic syngas conversion, co-conversion of multiple C1 substrates, and integrated biochemical-electrochemical reactor systems. In this webinar, Eric Sundstrom, Ph.D., and Ning Sun, Ph.D., discuss key advancements in bioconversion of both C1 and lignocellulosic feedstocks, implications of these technologies for production of renewable food products, and the role of ABPDU as a federally-funded testbed for accelerated deployment of emerging technologies in the food sector. The general bioseparation process is also discussed with specific case studies related to food product. Moderator: Amy Huang, Senior Associate Director of Scientific Ecosystems at the Good Food Institute ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Meet the speakers: Dr. Ning Sun is a staff scientist at the Advanced Biofuels and Bioproducts Process Development Unit (ABPDU) at Lawrence Berkeley National Laboratory (LBNL). She earned her Ph.D. in Chemistry in 2009 and joined LBNL as a postdoctoral researcher in 2010. Since 2015, she has led the Catalysis, Analytical, and Recovery teams at ABPDU, collaborating with industry, national labs, and academia on projects focused on biomass conversion, product recovery, and analytical methodologies. Ning’s research is dedicated to the valorization of diverse waste streams—including municipal, agricultural, forestry, and plastic waste—into high-value products. Dr. Eric Sundstrom is also a Staff Scientist at Lawrence Berkeley National Laboratory. He received his Ph.D. in Environmental Engineering from Stanford University in 2013 and joined the ABPDU Unit in 2015. As a group leader of the ABPDU Fermentation and Recovery Team, he has directed 25+ industrial partnerships, leveraging national laboratory capabilities to accelerate commercialization of new biofuels, biomaterials, biochemicals, and food products. His research addresses critical barriers to process scale-up, intensification, and integration for novel bioconversions, aiming to speed industrial deployment by reducing process costs, development timelines, and scale-up risks. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ About The Good Food Institute: The Good Food Institute (GFI) is a 501(c)(3) nonprofit working internationally to make alternative proteins like plant-based and cultivated meat delicious, affordable, and accessible. GFI advances open-access research, mobilizes resources and talent, and empowers partners across the food system to create a sustainable, secure, and just protein supply. Learn more at https://gfi.org/​ Want to join our good food community? Visit https://gfi.org/community/​ GFIdeas is a community for entrepreneurs, scientists, students, and subject matter experts who are driving alternative protein innovation.

Comments
  • Dr. Leonie Jahn: Microbial biodiversity in the green transition -- from discovery to application 11 месяцев назад
    Dr. Leonie Jahn: Microbial biodiversity in the green transition -- from discovery to application
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Beyond Plants: Using Fermentation, Fungi, Algae, and Bacteria to Create Novel Proteins and 6 лет назад
    Beyond Plants: Using Fermentation, Fungi, Algae, and Bacteria to Create Novel Proteins and
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Cell growth modeling review for cultivated meat production: Recommendations to improve TEA models 11 дней назад
    Cell growth modeling review for cultivated meat production: Recommendations to improve TEA models
    Опубликовано: 11 дней назад
  • Driving down costs for fermentation: Recommendations from techno-economic data 4 месяца назад
    Driving down costs for fermentation: Recommendations from techno-economic data
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Comedy Club: Голосовые от друга | Батрутдинов, Карибидис, Шкуро @ComedyClubRussia 19 часов назад
    Comedy Club: Голосовые от друга | Батрутдинов, Карибидис, Шкуро @ComedyClubRussia
    Опубликовано: 19 часов назад
  • Dr. Da Chen: Application-driven design of plant protein gels 1 день назад
    Dr. Da Chen: Application-driven design of plant protein gels
    Опубликовано: 1 день назад
  • biomanufacturing overview 3 года назад
    biomanufacturing overview
    Опубликовано: 3 года назад
  • Как электростатические двигатели нарушают все правила 3 месяца назад
    Как электростатические двигатели нарушают все правила
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Пирамида ОФЗ | Правительство занимает триллионы у россиян (English subtitles) @Max_Katz 12 часов назад
    Пирамида ОФЗ | Правительство занимает триллионы у россиян (English subtitles) @Max_Katz
    Опубликовано: 12 часов назад
  • География Уральских Пельменей - Хорватия – Уральские Пельмени 1 день назад
    География Уральских Пельменей - Хорватия – Уральские Пельмени
    Опубликовано: 1 день назад
  • Pulse Chain: поддержка производителей и сельских сообществ — устойчивость за счет диверсификации 5 дней назад
    Pulse Chain: поддержка производителей и сельских сообществ — устойчивость за счет диверсификации
    Опубликовано: 5 дней назад
  • Дмитрий НЕКРАСОВ: Экономику ждет долгий застой. Рост невозможен. Война вычищает нахлебников 2 недели назад
    Дмитрий НЕКРАСОВ: Экономику ждет долгий застой. Рост невозможен. Война вычищает нахлебников
    Опубликовано: 2 недели назад
  • 2024 State of the Industry: Cultivated meat, seafood, and ingredients 5 месяцев назад
    2024 State of the Industry: Cultivated meat, seafood, and ingredients
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Биопереработка. Часть 1: Ферментация 12 лет назад
    Биопереработка. Часть 1: Ферментация
    Опубликовано: 12 лет назад
  • Мобильным интернетом все не ограничится. Сергей Бойко 16 часов назад
    Мобильным интернетом все не ограничится. Сергей Бойко
    Опубликовано: 16 часов назад
  • Re-Thinking Food: Transforming Food Systems for People and Planet | Frank Eyhorn | TEDxIHEID 3 года назад
    Re-Thinking Food: Transforming Food Systems for People and Planet | Frank Eyhorn | TEDxIHEID
    Опубликовано: 3 года назад
  • Рост цен на технику, продукты и машины. «Роснефть» и «Лукойл»: чем заменить нефтегазовые доходы? 15 часов назад
    Рост цен на технику, продукты и машины. «Роснефть» и «Лукойл»: чем заменить нефтегазовые доходы?
    Опубликовано: 15 часов назад
  • 2024 State of the Industry: Fermentation for meat, seafood, eggs, dairy, and ingredients 5 месяцев назад
    2024 State of the Industry: Fermentation for meat, seafood, eggs, dairy, and ingredients
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Старение мозга. Как сохранить ясность ума до самой старости. Татьяна Черниговская 1 год назад
    Старение мозга. Как сохранить ясность ума до самой старости. Татьяна Черниговская
    Опубликовано: 1 год назад
  • The Business of Alt Protein: The importance of food within the defense industrial base 3 месяца назад
    The Business of Alt Protein: The importance of food within the defense industrial base
    Опубликовано: 3 месяца назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5