• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Driving down costs for fermentation: Recommendations from techno-economic data скачать в хорошем качестве

Driving down costs for fermentation: Recommendations from techno-economic data 4 месяца назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Driving down costs for fermentation: Recommendations from techno-economic data
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Driving down costs for fermentation: Recommendations from techno-economic data в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Driving down costs for fermentation: Recommendations from techno-economic data или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Driving down costs for fermentation: Recommendations from techno-economic data в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Driving down costs for fermentation: Recommendations from techno-economic data

Driving down costs for fermentation: Recommendations from techno-economic data The Good Food Institute June 24, 2025 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ You can access this presentation's slide deck here: https://www.slideshare.net/slideshow/... Access the report, summary TEM infographics, and full data tables: https://gfi.org/resource/techno-econo... ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Fermentation-derived (FD) ingredients are gaining momentum in the alternative protein sector, offering the promise of cost-competitive, great-tasting products that can enhance our food system’s sustainability. But what are the economic realities behind their potential? In this webinar, we unpack the findings from a new report—the most comprehensive analysis to date of the cost competitiveness and cost drivers of FD ingredients, including biomass proteins, precision fermentation-derived proteins, and microbial lipids. This webinar explores ingredient cost competitiveness, reveals strategies for reducing production costs, and spotlights the critical data gaps still facing the field. Whether you’re a policymaker, investor, entrepreneur, or researcher, this session provides actionable insights to guide R&D, inform policy, and accelerate progress toward cost parity and commercial scale. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ During the webinar, you'll hear from: -- Adam Leman, PhD, Principal Scientist, Fermentation, The Good Food Institute -- Lucas Eastham, MSc, Lead Scientist, Fermentation, The Good Food Institute -- Adrienne McKee, PhD, Partner, Hawkwood Biotech Partners ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ About The Good Food Institute: The Good Food Institute (GFI) is a 501(c)(3) nonprofit working internationally to make alternative proteins like plant-based and cultivated meat delicious, affordable, and accessible. GFI advances open-access research, mobilizes resources and talent, and empowers partners across the food system to create a sustainable, secure, and just protein supply. Learn more at https://gfi.org/​

Comments
  • Cell growth modeling review for cultivated meat production: Recommendations to improve TEA models 10 дней назад
    Cell growth modeling review for cultivated meat production: Recommendations to improve TEA models
    Опубликовано: 10 дней назад
  • The Science of Alt Protein: Deploying alternative feedstocks for biomanufacturing of food 5 месяцев назад
    The Science of Alt Protein: Deploying alternative feedstocks for biomanufacturing of food
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Techno-economic & Life Cycle Assessment Guidelines for CO2 Utilization (Version 1.1) 5 лет назад
    Techno-economic & Life Cycle Assessment Guidelines for CO2 Utilization (Version 1.1)
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Beyond Plants: Using Fermentation, Fungi, Algae, and Bacteria to Create Novel Proteins and 6 лет назад
    Beyond Plants: Using Fermentation, Fungi, Algae, and Bacteria to Create Novel Proteins and
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Понимание GD&T 2 года назад
    Понимание GD&T
    Опубликовано: 2 года назад
  • «Очень не люблю двуличие» — Наталья Зубаревич об экономике и фатализме 1 день назад
    «Очень не люблю двуличие» — Наталья Зубаревич об экономике и фатализме
    Опубликовано: 1 день назад
  • 2024 State of the Industry: Fermentation for meat, seafood, eggs, dairy, and ingredients 5 месяцев назад
    2024 State of the Industry: Fermentation for meat, seafood, eggs, dairy, and ingredients
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • 4 Hours Chopin for Studying, Concentration & Relaxation 4 года назад
    4 Hours Chopin for Studying, Concentration & Relaxation
    Опубликовано: 4 года назад
  • Как производятся микрочипы? 🖥️🛠️ Этапы производства процессоров 1 год назад
    Как производятся микрочипы? 🖥️🛠️ Этапы производства процессоров
    Опубликовано: 1 год назад
  • LLM и GPT - как работают большие языковые модели? Визуальное введение в трансформеры 1 год назад
    LLM и GPT - как работают большие языковые модели? Визуальное введение в трансформеры
    Опубликовано: 1 год назад
  • The Business of Alt Protein: The importance of food within the defense industrial base 3 месяца назад
    The Business of Alt Protein: The importance of food within the defense industrial base
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Как построить спутник 1 год назад
    Как построить спутник
    Опубликовано: 1 год назад
  • Techno-Economic Analysis and Lifecycle Assessment for Emerging Technology in a Circular Economy 1 год назад
    Techno-Economic Analysis and Lifecycle Assessment for Emerging Technology in a Circular Economy
    Опубликовано: 1 год назад
  • System Design Concepts Course and Interview Prep 1 год назад
    System Design Concepts Course and Interview Prep
    Опубликовано: 1 год назад
  • Building Your Alt Protein Career: Food science, consulting, and science communication 4 месяца назад
    Building Your Alt Protein Career: Food science, consulting, and science communication
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • The Business of Alt Protein: Winning public funding 3 месяца назад
    The Business of Alt Protein: Winning public funding
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • За что экономисты ругают крипту? Экономический смысл с Олегом Ицхоки 7 месяцев назад
    За что экономисты ругают крипту? Экономический смысл с Олегом Ицхоки
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • ПРОД. История роботов-доставщиков Яндекса 2 дня назад
    ПРОД. История роботов-доставщиков Яндекса
    Опубликовано: 2 дня назад
  • Dr. Da Chen: Application-driven design of plant protein gels 1 день назад
    Dr. Da Chen: Application-driven design of plant protein gels
    Опубликовано: 1 день назад
  • Advancing Sustainable Packaging Systems through Life Cycle Thinking and Env. Trade-Off Assessment 2 недели назад
    Advancing Sustainable Packaging Systems through Life Cycle Thinking and Env. Trade-Off Assessment
    Опубликовано: 2 недели назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5