У нас вы можете посмотреть бесплатно [韓国風] 季節を問わず楽しめるオデン炒め или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
[韓国風] 季節を問わず楽しめるオデン炒め 韓国では季節に関係なくよく食べられる定番のおかず「オデン炒め」をご紹介します。魚の練り物を香ばしく炒めて、ピリ辛のタレにからめるだけで、ご飯のお供にもおつまみにもぴったりの一品になります。 材料(約4人分) [メイン] 1. オデン(魚の練り物)… 400g [ラー油](辛味油) 1. サラダ油 … 大さじ6 2. 粉唐辛子 … 大さじ2 [野菜] 1. 玉ねぎ … 1個 2. 長ねぎ … 1本 3. 青唐辛子 … 4本(辛い味がお好きな方だけ) [調味料] 1. 濃口しょうゆ … 大さじ6 2. おろしニンニク … 大さじ2 3. 砂糖 … 大さじ4 4. ごま油 … 大さじ1 5. 黒こしょう … 適量(4回ほどミルで挽く) 6. ステーキソース … 大さじ2 7. みりん … 大さじ2 8. 白ごま … 大さじ1(お好みで) キム・デソクシェフのレシピを参考にし、日本で作れるように再構成しました。 #札幌ブルリスカップル#韓国料理(韓国式の料理)#北海道(ほっかいどう)#夫の手料理#オデン炒め#魚の練り物炒め Korean Style] Stir-fried Fish Cake – Enjoy All Year Round In Korea, stir-fried fish cake (Eomuk Bokkeum) is a classic side dish that people enjoy regardless of the season. By simply stir-frying fish cakes with vegetables and coating them in a flavorful, slightly spicy sauce, you get a perfect dish that pairs wonderfully with rice or even works as a snack with drinks. Ingredients (Serves 4) Main 1. Fish cakes (Eomuk) … 400g Chili Oil 1. Cooking oil … 6 tbsp 2. Red chili powder … 2 tbsp Vegetables 1. Onion … 1 2. Green onion (scallion) … 1 stalk 3. Green chili peppers … 4 (optional, for those who like it spicy) Seasoning 1. Soy sauce … 6 tbsp 2. Minced garlic … 2 tbsp 3. Sugar … 4 tbsp 4. Sesame oil … 1 tbsp 5. Black pepper … freshly ground, about 4 turns 6. Steak sauce … 2 tbsp 7. Mirin (sweet cooking wine) … 2 tbsp 8. Toasted sesame seeds … 1 tbsp (optional) I referenced Chef Kim Dae-seok's recipe and reconstructed it so that it can be made in Japan.