У нас вы можете посмотреть бесплатно 班兰西米糕 | Pandan Sago Cake или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
🛎🛎🛎 班兰西米糕 | Pandan Sago Cake ◆Ingredients材料◆ ★ Green Layer 青色底层★ 85g Rice Flour 粘米粉 50g Tapioca Flour 木薯粉 40g Mung Bean Starch 绿豆淀粉 120g Sugar 白砂糖 1 Tsp Salt 盐 1 Tsp Alkaline Water 碱水 300ml Pandan Juice 班兰汁 360ml Water 清水 ★ White Layer 白色上层 ★ 60g Sago 西米 *200ml Coconut Milk 椰奶 *80ml Water 清水 50g Rice Flour 粘米粉 20g Mung Bean Starch 绿豆淀粉 2 Tbsp Sugar 白砂糖 ¼ Tsp Salt 盐 100ml Water 清水 15 Pandan Leaves 15 片班兰叶搅汁 Pls don't forget to subscribe our channel and leave a like, stay tuned for more video!!!❤️❤️❤️ Thank you for watching😍 Pls follow our social media to get first-hand information.💗 Facebook: Mr.Peter Cooking Show Instagram: mrpetercookingshow For business enquiry: [email protected] This video belongs to its creator, which is the owner of MrPeter Cooking Show. Strictly not allowed to download, share or any reproduction without permission for business purpose!!! Legal action will be taken!!! 本视频属于原创作者,MrPeter Cooking Show 所有者的产物及资产 严禁用于任何未经许可的商业用途 对于任何侵权者,将会采取法律行动 !!!