У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make a Christmas Bundt Cake - Snowy Forest! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This is a great wintry forest cake for Christmas! Nordic Ware make these beautifully intricate tins, it's so easy! Anyone can make this easy to bake Christmas Bundt Cake Here's the recipe, enjoy!! Gingerbread Bundt cake 300g soft butter, room temperature 300g light muscovado sugar 6 medium free range eggs 300g self raising flour 1 tsp baking powder 1 tbspn ground ginger 1 tbspn ground sweet cinnamon 2 tbspn natural yoghut 2 tsp vanilla extract Butter and flour your bundt tin and preheat the oven to 180 degrees centigrade Cream your butter, sugar and vanilla extract together well until pale and creamy Gradually add the eggs Add the flour and spices then the yoghut Bake in the oven for approx. 40-50 mins until cooked through, the sponge should be light and springy and when a knife is inserted into the centre of the cake it should come out clean. Once cooked invert the tin and carefully life it up to reveal your amazing bundt cake. Dust with icing sugar for a snowy effect. Enjoy!!