У нас вы можете посмотреть бесплатно World Famous Hyderabadi Chicken Dum Biryani или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hyderabadi biryani (also known as Hyderabadi dum biryani) is a style of biryani originating from Hyderabad, India made with basmati rice and meat (mostly goat meat). Originating in the kitchens of the Nizam of Hyderabad, it combines elements of Hyderabadi and Mughlai cuisines INGREDIENTS Chicken -1 kg Green chillies - 2 nos Salt - 2 tbsp Ginger garlic paste - 2 tbsp Coriander mint leaves Handful each Hyderabadi biryani masala- 5 tbsp Cardamom - 4 Cinnamon sticks - 3 Oil - 1 cup Fried onions - 4 big Curd - 350 gm Milk - 1/2 cup Saffron - 3 pinch Cardamom 4 - 5 Basmati rice - 1 kg Water - 2 to 3 litre Salt - 7 teaspoon Coriander mint leaves Garam masala pdr - 1 tspn Caraway seeds - 1 tspn Cloves - 5 Cardamom - 3 Cinnamon stick Orange food color Ghee - 3 tspn Coriander mint Leaves