Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб Texture analysis of sausages | Shear test (Warner Bratzler) в хорошем качестве

Texture analysis of sausages | Shear test (Warner Bratzler) 2 года назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



Texture analysis of sausages | Shear test (Warner Bratzler)

Texture analysis of sausages | Shear test (Warner Bratzler Test) | Food Texture Analyzer KOOPA. The Warner-Bratzler fixture is used to evaluate the firmness of meat such as sausages in the way that sausages are placed on the Warner-Bratzler fixture and the cut inside its base plate allows the probe to cut through samples. Different kinds of sausage can be examined in this test, for instance, pork, chicken, etc. This video illustrates how to use the Warner-Bratzler fixture with the KOOPA Texture Analyzer to evaluate sausage firmness and tenderness. KOOPA, Website: https://www.koopaco.com/en/products/t... Email: [email protected], Phone numbers: +98 11-333-66-282 , +98 911-153-1841, Social media: koopacompany

Comments