У нас вы можете посмотреть бесплатно Texture analysis of sausages | Shear test (Warner Bratzler) или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Texture analysis of sausages | Shear test (Warner Bratzler Test) | Food Texture Analyzer KOOPA. The Warner-Bratzler fixture is used to evaluate the firmness of meat such as sausages in the way that sausages are placed on the Warner-Bratzler fixture and the cut inside its base plate allows the probe to cut through samples. Different kinds of sausage can be examined in this test, for instance, pork, chicken, etc. This video illustrates how to use the Warner-Bratzler fixture with the KOOPA Texture Analyzer to evaluate sausage firmness and tenderness. KOOPA, Website: https://www.koopaco.com/en/products/t... Email: [email protected], Phone numbers: +98 11-333-66-282 , +98 911-153-1841, Social media: koopacompany