• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Make the Loveliest Lemon Squares! | LIVESTREAM w/ Anna Olson скачать в хорошем качестве

How to Make the Loveliest Lemon Squares! | LIVESTREAM w/ Anna Olson Трансляция закончилась 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Make the Loveliest Lemon Squares! | LIVESTREAM w/ Anna Olson
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Make the Loveliest Lemon Squares! | LIVESTREAM w/ Anna Olson в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make the Loveliest Lemon Squares! | LIVESTREAM w/ Anna Olson или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Make the Loveliest Lemon Squares! | LIVESTREAM w/ Anna Olson в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Make the Loveliest Lemon Squares! | LIVESTREAM w/ Anna Olson

Recipe below! Cream cheese is the real secret behind these lemon squares – they lend richness but also a tang that enhances the tart lemon. It also gives the lemon filling structure, so that it doesn’t leak into or underneath the shortbread base. SEE BELOW for sugar-free modifications! -------- Makes 1 8-inch (20 cm) square pan Cuts into 25 or 36 squares The squares can be kept refrigerated for up to 3 days. -------- • Ingredients • Base: 1 cup (150 g) all-purpose flour ¼ cup (50 g) granulated sugar ½ cup (115 g)cold unsalted butter, cut into pieces Filling: 4 oz (120 g) cream cheese, at room temperature 1 ½ cups (300 g) granulated sugar ¼ cup (37 g) all-purpose flour 2 tsp finely grated lemon zest ½ tsp baking powder ½ cup (125 mL) lemon juice 4 large eggs Icing sugar for dusting, optional -------- • Directions • 1. Preheat the oven to 350F (180 C). Grease and line an 8-inch (20 cm) square pan with parchment paper so that the paper comes up the sides. 2. To prepare the base, pulse the flour and sugar in a mini chopper or food processor to combine. Add the butter and pulse it until the mixture is an even crumbly texture, but the dough should not comes together. Press this into the prepared pan. 3. Bake for 15 to 18 minutes until the base turns golden around the edges. Prepare the filling while the crust cools. 4. In a mixer, or by hand, beat the cream cheese with about half of the sugar until smooth. Add the remaining sugar, flour, lemon zest and baking powder and blend until smooth (switch to a whisk if combining by hand). Add the lemon juice and eggs and combine until smooth. Pour the filling over the cooled crust. 5. Bake for 35 to 40 minutes, until the edges are set and just show signs of soufflé-ing a little, but the centre should still have a bit of a jiggle to it. Cool the squares to room temperature before chilling for at least 3 hours before dusting with icing sugar and slicing. -------- • Sugar-Free Modifications • Please note that these points relate only to recipe feasibility. Monkfruit Sugar (blended with erythritol) Use 1:1 by weight or volume in place of sugar, both in crust and filling Omit baking powder Bake time remains the same Crust is slightly crispier than with sugar Stevia 1:1 Baking Blend Use 1:1 by volume (not by weight) in place of sugar, both in crust and filling Omit baking powder and lemon zest Reduce bake time of filling to 20-25 minutes Volume of filling is reduced Agave Syrup Use 1:1 by volume in filling, but use stevia baking blend or monkfruit sugar in base Omit baking baking powder Increase bake time to 45 minutes

Comments
  • How to Make Anna's Maple Pumpkin Scones! | LIVESTREAM w/ Anna Olson Трансляция закончилась 2 года назад
    How to Make Anna's Maple Pumpkin Scones! | LIVESTREAM w/ Anna Olson
    Опубликовано: Трансляция закончилась 2 года назад
  • How to Make a Stromboli! | LIVESTREAM w/ Anna Olson Трансляция закончилась 1 год назад
    How to Make a Stromboli! | LIVESTREAM w/ Anna Olson
    Опубликовано: Трансляция закончилась 1 год назад
  • Как приготовить классические ЛИМОННЫЕ БАРЫ - легкий рецепт 4 года назад
    Как приготовить классические ЛИМОННЫЕ БАРЫ - легкий рецепт
    Опубликовано: 4 года назад
  • How to Make a Lemon Meringue Yule Log! | Bake Along w/ Anna Olson 1 год назад
    How to Make a Lemon Meringue Yule Log! | Bake Along w/ Anna Olson
    Опубликовано: 1 год назад
  • Почему не весь сыр одинаково полезен, что действительно важно знать 2 дня назад
    Почему не весь сыр одинаково полезен, что действительно важно знать
    Опубликовано: 2 дня назад
  • How To Make Perfect Tart Crust (No Blind Baking Needed!) *UPDATED* 1 год назад
    How To Make Perfect Tart Crust (No Blind Baking Needed!) *UPDATED*
    Опубликовано: 1 год назад
  • Baking Pumpkin Scones with Apple Pie Preserves - Live! | Bake-a-long with Anna Olson Трансляция закончилась 3 года назад
    Baking Pumpkin Scones with Apple Pie Preserves - Live! | Bake-a-long with Anna Olson
    Опубликовано: Трансляция закончилась 3 года назад
  • Let's Make Sticky Toffee Pudding! | LIVE w/ Anna Olson Трансляция закончилась 2 года назад
    Let's Make Sticky Toffee Pudding! | LIVE w/ Anna Olson
    Опубликовано: Трансляция закончилась 2 года назад
  • Разработка этих идеальных лимонных батончиков чуть не разорила меня | Приятного аппетита 2 года назад
    Разработка этих идеальных лимонных батончиков чуть не разорила меня | Приятного аппетита
    Опубликовано: 2 года назад
  • The BEST Lemon Bars Recipe 2 месяца назад
    The BEST Lemon Bars Recipe
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • How to Make Caramel Apple Upside Down Cake! LIVE w/ Anna Olson 1 год назад
    How to Make Caramel Apple Upside Down Cake! LIVE w/ Anna Olson
    Опубликовано: 1 год назад
  • Как мыслит неграмотный человек? | Эксперимент 2 месяца назад
    Как мыслит неграмотный человек? | Эксперимент
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Professional Baker Teaches You  How To Make Thumbprint Cookies LIVE! Трансляция закончилась 4 года назад
    Professional Baker Teaches You How To Make Thumbprint Cookies LIVE!
    Опубликовано: Трансляция закончилась 4 года назад
  • How to Make Lemon Meringue Pie - Live! | Oh Yum 201 with Anna Olson Трансляция закончилась 3 года назад
    How to Make Lemon Meringue Pie - Live! | Oh Yum 201 with Anna Olson
    Опубликовано: Трансляция закончилась 3 года назад
  • How to Make Sugar Cookies with Sprinkles! | LIVESTREAM w/ Anna Olson Трансляция закончилась 2 года назад
    How to Make Sugar Cookies with Sprinkles! | LIVESTREAM w/ Anna Olson
    Опубликовано: Трансляция закончилась 2 года назад
  • Lemon Bars 5 лет назад
    Lemon Bars
    Опубликовано: 5 лет назад
  • How to Make the Lemoniest Lemon Bars 5 лет назад
    How to Make the Lemoniest Lemon Bars
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Рождественский Штоллен от Александра Селезнева 7 месяцев назад
    Рождественский Штоллен от Александра Селезнева
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • АЛЕКСАНДР ЛУКАШЕНКО. Чем закончится война в Украине? Честный разговор с Дианой Панченко 5 дней назад
    АЛЕКСАНДР ЛУКАШЕНКО. Чем закончится война в Украине? Честный разговор с Дианой Панченко "Перезалив"
    Опубликовано: 5 дней назад
  • How to Make Danish Layer Cake! | Bake Along w/ Anna Olson 6 месяцев назад
    How to Make Danish Layer Cake! | Bake Along w/ Anna Olson
    Опубликовано: 6 месяцев назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5