У нас вы можете посмотреть бесплатно 这才是酸辣汤最好喝的做法,简单易学!This is the best way to drink hot and sour soup, simple and easy to learn! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
天凉的时候喝一碗酸辣汤,开胃又解馋,这道菜简单易学,大家都来试试! 重点提示: 1、水淀粉要调的稀一些,并且是分次放入锅中 2、汤里淋入水淀粉后才放鸡蛋液,而且鸡蛋液煮的时间不能过长,否则鸡蛋液容易老,蛋花也容易被破坏。 食材: 1、西红柿3个 2、老豆腐1块 3、火腿肠2根 4、泡发木耳100克 5、金针菇100克 6、鸡蛋3个 调料: 1、盐1勺(炒西红柿酱) 2、生抽3勺 3、老抽1勺 4、胡椒粉3勺 5、醋4勺 When the day is cool to drink a bowl of hot and sour soup, appetizers and greediness, this dish is easy to learn, everyone to try! Key notes: 1, water starch to dilute some, and is divided into the pot 2, the soup is poured into the water starch before putting the egg solution, and the egg solution boiling time can not be too long, otherwise the egg solution is easy to old, egg flower is easy to be destroyed. Ingredients: 1, 3 tomatoes 2, old tofu 1 piece 3, ham sausage 2 4, bubble hair agaric 100 grams 5, flammulina velutipes 100 grams 6. Three eggs Ingredients: 1. Salt 1 tablespoon (fried tomato paste) 2. Light soy sauce 3 tablespoons 3. Dark soy sauce 1 tablespoon 4. Pepper 3 tablespoons 5. Vinegar 4 tablespoons #酸辣汤 #汤 #西红柿 #酸辣汤的做法#酸辣可口