У нас вы можете посмотреть бесплатно Three Salting Methods for Cooking with Samin Nosrat или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
All salts are not created equally. "Salt, Fat, Acid, Heat" author Samin Nosrat explains the difference behind various salts and teaches us three essential salting motions that will make your food better. SUBSCRIBE TO FOOD52 ►► http://bit.ly/2f1wNmq Check out more here: http://f52.co/samin-nosrat-salt CONNECT WITH FOOD52 Web: https://food52.com Facebook: / food52 Instagram: / food52 Pinterest: / food52 Twitter: / food52 Food52 newsletter: https://f52.co/newsletter ABOUT FOOD52 As a one-stop shop for joyful living, F52 connects discerning home cooks with the interests they're passionate about via award-winning food and lifestyle content across platforms. We provide our audience with the recipes and solutions they crave to eat thoughtfully, live joyfully, entertain beautifully, and travel differently.