У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make Walnut Butter Cookies | 核桃牛油曲奇餅~口感鬆脆! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
I am so excited to share these delicious Walnut Butter Cookies with you! These buttery cookies are crunchy with an irresistible walnut flavor, and are great for holiday baking! Please leave a like and share this video with your friends & family! [Subscribe] to my YouTube Channel for more great recipes and videos. Click the bell, so you don't miss any of my videos!! Ingredients: 75 grams (5 tablespoons) unsalted butter, softened 30 grams (4½ tablespoons) powdered sugar 35 grams (3 tablespoons) light brown sugar 30 grams (2 tablespoons) egg 60 grams (½ cup) walnut 100 grams (½ cup + ⅓ cup) cake flour 50 grams (⅓ cup) bread flour 4 grams (1 teaspoon) baking powder additional flour for dusting 材料: 無鹽牛油 (奶油) 75 克 (5 湯匙) 糖粉 30 克 (4½ 湯匙) 黃砂糖(紅糖) 35 克 (3 湯匙) 全蛋 30 克 (2 湯匙) 核桃 60 克 (½ 杯) 低筋麵粉 100 克 (½ 杯+ ⅓ 杯) 高筋麵粉 50 克 (⅓ 杯) 泡打粉 (發粉) 4 克 (1 茶匙) 手粉 (用適量麵粉) 跟我聯繫 Connect with me! Email: [email protected] / tastycookingstudio / tastycookingstudio