У нас вы можете посмотреть бесплатно Japanese Hokkaido milk bread: tender, custard, with a fibrous structure или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hokkaido sourdough bread recipe. This Japanese milk bread is famous for its delicate, fibrous structure, airy crumb. We will make Hokkaido with sourdough and with the addition of whole grain flour. Subscribe to my channels! 🔴 Zen https://dzen.ru/mybread 🔴 RuTube https://rutube.ru/channel/23486429/ 🔴 Telegram https://t.me/kucheryavaya_sveta 🔴 My Bread courses https://my-bread.ru/school ❗A PORTION FOR TWO SHAPED LOAVES: Sweet starter (in the evening): 90 g of wheat sourdough 100% hydration 90 g flour 90 g of water 45 g of sugar Mix everything, leave at room temperature for 12-16 hours 🍞Welding: 200 g of milk 40 g of bread wheat flour 🍞Dough: 300 g of sweet starter All welding 1 egg + milk = 140 g in total 340 g of bread wheat flour 100 g of whole wheat flour, finely ground 30 g of powdered milk 50 g of sugar 50 g butter 8 g of salt To support the development of the channel with a ruble: Sberbank card 4274320065098660 (Svetlana Sergeevna K) Yandex-Wallet (in rubles): 410011958437823 Share this video with your friends! • Пшеничный хлеб🌾🍞 на картофельном отваре💦: ... Become a channel sponsor: / @sveta_ku Subscribe to my channel, https://www.youtube.com/user/lana6lan... we will prepare a lot of interesting things with you! ************************************************ Collaboration and advertising ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ [email protected] There are a lot of useful things in playlists! Come in! ✓About sourdough • Про закваски ✓My experiments (I test the theory with practice) • Мои эксперименты ✓Rye bread • Ржаные хлеба ✓National breads • Национальные хлеба на закваске ✓Rye-wheat bread • Ржано-пшеничные хлеба ✓Small-piece pastries (buns, pies, donuts, etc.) • Мелкоштучная выпечка ✓Pies, sourdough pies • Пироги, пирожки на заквасках ✓Pizzas, focaccia and other tortillas • Пиццы, фокаччи и прочие лепешки ✓Bread forming (technique, types) • Формовка хлеба ✓Tips and answers to questions • Советы и ответы на вопросы ✓Sweet pastries • Сдобная выпечка ✓Wheat bread • Пшеничные хлеба ✓Inventory and equipment reviews • Обзоры инвентаря и техники ✓Baguettes and sourdough loaves • Багеты и батоны на закваске ✓Spelt bread, buckwheat and other types of flour • Заквасочные хлеба из полбы, гречневые и пр... ✓Reviews of flour and ingredients • Обзоры муки и ингредиентов ✓Ingredients and semi-finished products for bread • Ингредиенты и полуфабрикаты для хлеба на з... ✓On leftover starter culture: cupcakes, pancakes, etc. • На остатках закваски: кексы, блины и прочее ✓Hop yeast and baking on them • Хмелевые дрожжи и выпечка на них ✓About sourdough • Про опары ✓Bread with yeast • Хлеб на дрожжах ✓Gluten-free bread • Безглютеновый хлеб