У нас вы можете посмотреть бесплатно Caramel Crunch Cake in a tub| Caramel Cake Recipe | ‼️tub cakes pang negosyo ‼️caram| Bake N Roll или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hi, Welcome to my channel, Bake N Roll. #caramelcrunchcakerecipe #caramelcakerecipe #cakeintubspangnegosyo #businessideas2024 Ingredients: yolk 5 xl (100 grams) sugar 3/4 cup (150 grams) vanilla 9 grams (2 tsp ) oil 1/2 cup (100 grams) water 2/3 cup (150 grams) cake flour 2 cups (250 grams) baking powder 1 tbsp (10 grams) salt 1 tsp ( 5 grams) eggwhites 8 xl (300 grams) sugar 3/4 cup (150 grams) cream of tartar 1 tsp Caramel crunch: sugar 2 1/2 cup water 150 ml light corn syrup 3 tbsp baking soda 3 tsp Caramel custard: yolk 3 large cornstarch 15 grams (2 tbsp) sugar 2 1/2 tbsp (35 grams) evaporated milk 250ml Caramelized sugar: sugar 65 grams (1/4 grams) water 85 ml (1/3 cup) evaporated milk 250ml pinch of salt butter 2 tbsp Whipped cream icing: 3 cups whipping cream ( everwhip) powder sugar 1/2 cup powder milk 1/2 cup Baking time: baking time 35-40 minutes (150°c) depending on the oven. Pan size: 9x13.