• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Macau Pork Chop Bun (猪扒包) скачать в хорошем качестве

Macau Pork Chop Bun (猪扒包) 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Macau Pork Chop Bun (猪扒包)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Macau Pork Chop Bun (猪扒包) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Macau Pork Chop Bun (猪扒包) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Macau Pork Chop Bun (猪扒包) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Macau Pork Chop Bun (猪扒包)

Macau Pork chop bun, plus how to make piggie buns! 0:00 - Is Pork Chop Bun just a Bifana? 1:09 - The (subtle) difference between European and Asian breads 1:50 - Making the Piggie Buns 5:16 - Making the Pork Chop 8:11 - Anything else to toss on a Piggie Bun? PIGGIE BUNS Bread flour (高筋面粉), 210g Water, 143g (68%) Sugar, 2g (1%) Salt, 4g (2%) Yeast, 2g (1%) Lard or ghee, 4g (2%) Mix the flour and the water into a rough shaggy dough. Cover, and set aside to autolyse for 40 minutes. Pull the dough into a rough 'log' shape. On one side of the log, add the salt and the sugar. On the other side of the log, add the yeast. Fold each side in, and then incorporate/knead by smearing against the work surface and then rolling it all up. After about five minutes, add the lard. Continue for another 2-3 minutes until the lard is incorporated and the work surface is no longer obviously 'oily'. Slap the dough 300 times: get up to about shoulder height, slap against the work surface, fold the edge over, twist 90 degrees, repeat. You could also use a stand mixer on speed 4-5 here. Once at the stage shown at 3:07, fold into a ball. Cover, ferment for one hour. Half way through fermenting, fold the dough three to four times. Dust the dough, dust the work surface. Weigh the dough, split into three even pieces. Fold each into a ball: fold the edge in and over, pinch closed the craggily side, ‘seal’ by continuously twisting against the work surface. Move onto a tray, let it sit 15 minutes to relax the gluten. Dust the dough, dust the work surface. Shape each by: (1) slapping the ball in order to ‘lengthen’ it a touch (2) press it flat (3) from the edge in the ‘long’ direction, fold it in about a third of the way and press… then fold again and press (4) cup your hands, then roll it a touch – seam side down - to get a rough ‘cigar’ shape (5) pinch closed the seam Cover them all, let them proof for 45 minutes. Pre-heat the oven to 220C, placing a tray of water on the bottom rack to help develop steam. Once the buns are done proofing, score each lengthwise with a razor blade. Bake for 14 minutes – but with five minutes remaining, remove the tray of water. Cool the buns down on a cooling rack. MACAU PORK CHOP BUNS For the pork chops, either bone out or bone in are great. We purchased rib chops and sliced them in half to get one bone in and one bone out piece each. Pork chops, 3, about ~150g (bone out) to ~250g (bone in) each Piggie buns from above Butter For the pork chop marinade: Spices: white pepper (白胡椒), 2 tsp; coriander seed (芫荽), 1 tsp; cumin (孜然), ½ tsp; Salt, 2 tsp Baking soda (苏打粉), ¾ tsp; Slab sugar (红糖) or dark brown sugar, 35g/~2.5 tbsp Chicken bouillon powder (鸡粉), ½ tbsp Aromatics: onion, ~1/4 sliced; garlic, 8 cloves, smashed; dried bay leaf (香叶), 3g, crumpled up White wine or Shaoxing wine (料酒/绍酒) or mix of equal parts brandy and water, ¾ cup If using whole spices: toast the spices until fragrant (~3 minutes, medium low flame), pound in a mortar together with the salt and the baking soda. Add the sugar and the chicken powder, pound/mix together until uniform. If you’re using powdered spices, simply mix everything together. Pound the pork chop to about ~0.5cm to ~0.7cm thickness, either using a mallet or a Chinese chef’s knife (if using the chef’s knife… pound with the back of the knife, rotate 90 degrees, pound again and slab thin. Repeat on the other side). Transfer to a marinading bowl. Massage the dry ingredients in with the pork chop, then add the aromatics and massage those in. Add the wine – it should submerge the pork chops. Marinate in the fridge for at least eight hours. Remove the chops, remove any obvious solids. Stretch them out a touch, transfer to a plate. Deep fry the pork chops at 140C for about ~2 minutes, or until done. You could also shallow fry or pan fry instead. Because of that boozy alkaline marinade, I like the texture best if you take the chops out at an internal temp of ~75C-80C. Place onto some paper towels. Butter the buns, and toast them. Optionally toss on an additional small slab of butter, add the fried pork chop. ______ And check out our Patreon if you'd like to support the project!   / chinesecookingdemystified   Outro Music: คิดถึงคุณจัง by ธานินทร์ อินทรเทพ Found via My Analog Journal (great channel):    • Live Stream: Favourite B-Side Tracks  

Comments
  • Deep Fried Pineapple Pizza Bao 2 года назад
    Deep Fried Pineapple Pizza Bao
    Опубликовано: 2 года назад
  • Хрустящий рис с острой начинкой. 3 года назад
    Хрустящий рис с острой начинкой.
    Опубликовано: 3 года назад
  • Булочки со свиной отбивной из Макао 3 года назад
    Булочки со свиной отбивной из Макао
    Опубликовано: 3 года назад
  • Сычуаньские острые блины с говядиной (Juntun Guokui) 2 года назад
    Сычуаньские острые блины с говядиной (Juntun Guokui)
    Опубликовано: 2 года назад
  • Как готовят в ресторанах Германии венский шницель 4 года назад
    Как готовят в ресторанах Германии венский шницель
    Опубликовано: 4 года назад
  • 5 УЛИЧНЫХ ВИДОВ ЕДЫ, КОТОРЫЕ ОБЯЗАТЕЛЬНО НУЖНО ПОПРОБОВАТЬ В МАКАО 🇲🇴 Китайский гастрономический ... 2 года назад
    5 УЛИЧНЫХ ВИДОВ ЕДЫ, КОТОРЫЕ ОБЯЗАТЕЛЬНО НУЖНО ПОПРОБОВАТЬ В МАКАО 🇲🇴 Китайский гастрономический ...
    Опубликовано: 2 года назад
  • НАСТОЯЩАЯ домашняя ДОКТОРСКАЯ колбаса БЕЗ желатина! Домашняя ВЕТЧИНА и СОСИСКИ 11 дней назад
    НАСТОЯЩАЯ домашняя ДОКТОРСКАЯ колбаса БЕЗ желатина! Домашняя ВЕТЧИНА и СОСИСКИ
    Опубликовано: 11 дней назад
  • The Sweet & Sour you've (probably) never heard of 4 года назад
    The Sweet & Sour you've (probably) never heard of
    Опубликовано: 4 года назад
  • 🐖 How a Chinese Chef Cooks Pork Chops (煎豬扒) 2 года назад
    🐖 How a Chinese Chef Cooks Pork Chops (煎豬扒)
    Опубликовано: 2 года назад
  • Pork Chop Bun 澳門豬扒包,澳門特色美食! Pão de Porco 5 лет назад
    Pork Chop Bun 澳門豬扒包,澳門特色美食! Pão de Porco
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Вкуснейшие сушеные КОЛБАСКИ за 3 ДНЯ 4 года назад
    Вкуснейшие сушеные КОЛБАСКИ за 3 ДНЯ
    Опубликовано: 4 года назад
  • 🍗 How a Chinese Chef cooks Chicken Thighs (煎雞扒)! 2 года назад
    🍗 How a Chinese Chef cooks Chicken Thighs (煎雞扒)!
    Опубликовано: 2 года назад
  • From Rusty Nails to a Shiny Damascus Blade 🔥 Knife Forging Process 2 месяца назад
    From Rusty Nails to a Shiny Damascus Blade 🔥 Knife Forging Process
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Ветчина «Праздничный»: как избежать распространённых ошибок и сделать спирально нарезанную ветчин... 1 год назад
    Ветчина «Праздничный»: как избежать распространённых ошибок и сделать спирально нарезанную ветчин...
    Опубликовано: 1 год назад
  • Оригинальная лапша Хакка (腌面) 2 года назад
    Оригинальная лапша Хакка (腌面)
    Опубликовано: 2 года назад
  • Всего за 30 минут! Куриные бедра в кремовом чесночном соусе с грибами! 2 дня назад
    Всего за 30 минут! Куриные бедра в кремовом чесночном соусе с грибами!
    Опубликовано: 2 дня назад
  • 復刻【澳門豬扒包】,多汁味美變豬扒飯也好吃!Pork Chop Bun | 夢幻廚房在我家 ENG SUB 3 года назад
    復刻【澳門豬扒包】,多汁味美變豬扒飯也好吃!Pork Chop Bun | 夢幻廚房在我家 ENG SUB
    Опубликовано: 3 года назад
  • Бат и Йорк в Англии 12 лет назад
    Бат и Йорк в Англии
    Опубликовано: 12 лет назад
  • Коппа, вяленая свиная шея в домашних условиях - рецепт (Coppa, capocollo) 5 лет назад
    Коппа, вяленая свиная шея в домашних условиях - рецепт (Coppa, capocollo)
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Плов Победитель по Шагам | Ахмад — Полный Рецепт 1 месяц назад
    Плов Победитель по Шагам | Ахмад — Полный Рецепт
    Опубликовано: 1 месяц назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5