• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

HOW TO COOK LOBSTER TAIL IN THE PRESSURE COOKER!! NOREEN'S KITCHEN BASICS!! скачать в хорошем качестве

HOW TO COOK LOBSTER TAIL IN THE PRESSURE COOKER!! NOREEN'S KITCHEN BASICS!! 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
HOW TO COOK LOBSTER TAIL IN THE PRESSURE COOKER!!  NOREEN'S KITCHEN BASICS!!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: HOW TO COOK LOBSTER TAIL IN THE PRESSURE COOKER!! NOREEN'S KITCHEN BASICS!! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно HOW TO COOK LOBSTER TAIL IN THE PRESSURE COOKER!! NOREEN'S KITCHEN BASICS!! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон HOW TO COOK LOBSTER TAIL IN THE PRESSURE COOKER!! NOREEN'S KITCHEN BASICS!! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



HOW TO COOK LOBSTER TAIL IN THE PRESSURE COOKER!! NOREEN'S KITCHEN BASICS!!

Going back to basics, in a way you may not have thought of. Today I am going to show you how I cook lobster tail in the pressure cooker! This is the quickest, best, most convenient way I have found for cooking these luxurious gifts from the sea. I am making these to use in another video for another regional sandwich favorite that I am excited to share so be sure to stay tuned for that one coming up later this week. Since my recipe requires lobster, we have to cook some and I wanted to take the opportunity to share how I do mine in the pressure cooker! I know you are going to love this idea and I think you are going to really want to give it a try! We are starting off with four small lobster tails that I got from my local fish counter at Harris Teeter. These are a little on the small side, but this is what they had fresh today so we went with it. I like to process these a little before cooking and that requires nothing but a good rinse in cold water and a pair of kitchen utility scissors. I like to cut all the way down the top side of the shell splitting in in half, but not cutting the whole tail in half. Then I run my fingers just between the meat and the shell to loosen gently This is not neccesary but I wanted to show you how to do it. The meat will loosen from the shell after cooking as well. Next you want to turn the tail upside down and being careful to avoid the barbs that run down the center of the tail, gently press at each division to crack the shell. This will help to avoid curling while cooking. Now it's time to put everything into the pressure cooker! Add 1 cup of water, wine or beer to the vessel along with the juice of 1 lemon. I also tossed the lemon halves in the basket after I squeezed them for extra flavor during the cooking process. Then pop your prepped lobster tails in the basket and sprinkle with your favorite seafood seasoning. Today I am using some seasoning from Saltopia that my brother gave me as a gift this past Christmas. It smells and tasted amazing! But the standard Old Bay will work just fine! I popped the lid on my cooker, made sure the vent valve was shut and set the machine on the "fish and vegetables" setting on the low option for 2 minutes which is the default. This will allow the machine to come to pressure, cook and then I like to allow the vessel to sit for two more minutes before quick releasing the remaining pressure from the vessle. Now your lobster tail is perfectly done and you can serve it or chill it for use later, which is what I am planning to do. I hope that this was somewhat helpful in giving you a new idea in a way to cook lobster without having to boil large vats of water on the stove. This is quick, easy and makes a delicious end product. I hope you give this a try sometime soon and I hope you love it! Happy Eating! Get my cookbooks here: http://bit.ly/1czqM5R Business Inquiries can be sent to: [email protected] Check me out on social media! Facebook: http://on.fb.me/12bdibt Twitter: @noreenskitchen Instagram: http://bit.ly/12bdqrp Google + http://bit.ly/1o5GMYy **MAILING ADDRESS*** Noreen's Kitchen PO Box 14173 New Bern, NC 28561 Have a question for me? Send me an email: [email protected] Noreen's Kitchen Community Guidelines (The Rules) http://bit.ly/2i7VocU Any links to Amazon are, in many cases, affiliate links. Produced by Noreen's Kitchen ©2008-2016 all rights reserved All embeds must live link to Noreen's Kitchen channel. No Editorial Excerpts without permission, Violators agree to pay royalties, all court costs, all collections & all lawyers fees.

Comments
  • Как запечь сочную утку в духовке. Самое Вкусное блюдо на праздничный стол. Утка запечённая с яблокам 2 часа назад
    Как запечь сочную утку в духовке. Самое Вкусное блюдо на праздничный стол. Утка запечённая с яблокам
    Опубликовано: 2 часа назад
  • Биск из лобстера 13 дней назад
    Биск из лобстера
    Опубликовано: 13 дней назад
  • Can some ham and bean soup with me! Ham bone purchased from honey baked ham co 8 дней назад
    Can some ham and bean soup with me! Ham bone purchased from honey baked ham co
    Опубликовано: 8 дней назад
  • Главное блюдо на Новогоднем столе 2026. Запеченная свиная шея в винном соусе 1 день назад
    Главное блюдо на Новогоднем столе 2026. Запеченная свиная шея в винном соусе
    Опубликовано: 1 день назад
  • How to Make Lobster Tails in the Pressure Cooker 12 лет назад
    How to Make Lobster Tails in the Pressure Cooker
    Опубликовано: 12 лет назад
  • Не солите красную рыбу пока не посмотрели это видео! 4 недели назад
    Не солите красную рыбу пока не посмотрели это видео!
    Опубликовано: 4 недели назад
  • DIY Tomato Cage Garland Tree 8 лет назад
    DIY Tomato Cage Garland Tree
    Опубликовано: 8 лет назад
  • Арахисовый пирог, который по вкусу напоминает содержимое чашки с арахисовым маслом. 4 месяца назад
    Арахисовый пирог, который по вкусу напоминает содержимое чашки с арахисовым маслом.
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Beef Bourguignon Is a French Masterpiece 14 часов назад
    Beef Bourguignon Is a French Masterpiece
    Опубликовано: 14 часов назад
  • Рецепт хвостов лобстера во фритюрнице 3 года назад
    Рецепт хвостов лобстера во фритюрнице
    Опубликовано: 3 года назад
  • CAJUN BUTTER LOBSTER TAIL RECIPE 2 года назад
    CAJUN BUTTER LOBSTER TAIL RECIPE
    Опубликовано: 2 года назад
  • CREAMY CHICKEN ENCHILADAS 6 дней назад
    CREAMY CHICKEN ENCHILADAS
    Опубликовано: 6 дней назад
  • Harvest Cornucopia 3 года назад
    Harvest Cornucopia
    Опубликовано: 3 года назад
  • РЫБНЫЕ КОТЛЕТЫ - рецепт от шефа Бельковича | ПроСто кухня | YouTube-версия 2 месяца назад
    РЫБНЫЕ КОТЛЕТЫ - рецепт от шефа Бельковича | ПроСто кухня | YouTube-версия
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • THE BEST CORN ON THE COB | INSTANT POT CORN ON THE COB | DELICIOUS AND EASY | COOKOUT FOOD 4 года назад
    THE BEST CORN ON THE COB | INSTANT POT CORN ON THE COB | DELICIOUS AND EASY | COOKOUT FOOD
    Опубликовано: 4 года назад
  • Аэрогриль с лобстером - Аэрогриль с чесночным маслом и хвостом лобстера 4 года назад
    Аэрогриль с лобстером - Аэрогриль с чесночным маслом и хвостом лобстера
    Опубликовано: 4 года назад
  • Tomahawk Steak the Caveman Way 🥩🔥 | Raw Outdoor Cooking ASMR #food #cooking 3 дня назад
    Tomahawk Steak the Caveman Way 🥩🔥 | Raw Outdoor Cooking ASMR #food #cooking
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Lobster Thermidor: A Step-By-Step Guide | Chef Jean-Pierre 3 года назад
    Lobster Thermidor: A Step-By-Step Guide | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 3 года назад
  • Million Dollar Deviled Eggs | The Best Creamy Deviled Eggs for Holidays & Parties 2 дня назад
    Million Dollar Deviled Eggs | The Best Creamy Deviled Eggs for Holidays & Parties
    Опубликовано: 2 дня назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5