У нас вы можете посмотреть бесплатно Shanghai Style Fresh Meat Bao Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ingredients 【A Dough】 50g *8pcs Or 45g *9pcs Or 35g*11pcs 250g All-purpose flour 2g=1/2tsp Baking powder 10g Lard or Odorless cooking oil 130g Water 12g=1tbsp Caster sugar 2g=1/2tsp Low Sugar Instant Yeast 【B Filling】 45g *8pcs Or 35g *10pcs Or 25g*15pcs 250g Minced pork 3g=1/2tsp Salt 10g Spring onion 5g Ginger 60g=1/4cup Water 10g=2tsp Dark soy sauce 5g=1tsp Soy sauce 12g=1tbsp Caster sugar 1g=1/8tsp White pepper 5g=1tsp Sesame oil 25g Lard Audience feedback: Some viewers private letter to me after the steamed meat bun There is no gravy, indicating the end of a very good quality meat you use. Then you need to "add another 20g~30g of water" when preparing the green onion and ginger water when making the filling next time. Dough and filling weight Bao(M) Dough 35g + Filling 20g~25g Bao(L) Dough 45g + Filling 30g~35g Bao(XL)Dough 50g + Filling 40g~45g