У нас вы можете посмотреть бесплатно 波蘭種軟歐包Europe Soft Bread with Poolish Starter 麵包烘焙 中式點心 小迪美食 DiCuisine или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#波蘭種軟歐包 #EuropeSoftBread #PoolishStarter #自制西点 #面包烘焙 #蛋糕烘焙 #中国小吃 #中式点心 #Bakery #Chinesefood #ChineseDimsum #小迪美食 #DiCuisine 需要2个6寸圆形烤模,1个长方形烤模(長20cm x 寬10cm x 高6cm): 1. 制作波兰种酵头材料: 高筋麵粉: 150g 水: 150g 酵母: 1.5g 2. 製作主麵團材料: 高筋面粉: 400g 波蘭種: 250g (做好的波蘭種也可以全部都放進去 ) 白砂糖: 20g 鹽: 4g 草莓果醬: 100g 酸奶: 220g (可以用210g牛奶或者水替代) 無鹽黃油: 40g 3.坚果(可选) 葡萄干: 100g 松籽仁:50g 放入預熱好的烤箱,攝氏200度/華氏400度, 先烤20分鐘, 20分鐘後,去掉錫箔紙,調低烤箱溫度至攝氏170度/華氏350度, 再烤15-18分鐘。 We need two 6-inch round baking molds and one rectangular baking mold(L 20cm x W 10cm x h 6cm): 1.Make A Pre-ferment Poolish Starter Dough Ingredients: Bread flour: 150g Water: 150g Instant yeast: 1.5g 2. Make A Main Dough Ingredients: Bread flour: 400g Poolish Starter: 250g(you can put all the Poolish Starter that you made into it) Sugar: 20g Salt: 4g Strawberry jam: 100g Yogurt: 220g (It can be replaced by 210g milk or water) Unsalted butter: 40g 3.Dry Fruits & Nuts (Optional) Raisins: 100g Pine nuts:50g Bake in preheated oven at 200℃ / 400℉ for 20 min, After 20 minutes, remove the tinfoil and lower the oven temperature at 170℃ / 350℉ for 15-18 min. 小迪美食 华人美国美食生活 Di's Chinese American Food and Life 推特Twitter@DiCuisine: twitter.com/DiCuisine 💙如果喜欢这个影片 请点LIKE吧, 订阅我的频道哟。这对我很重要。谢谢你💙 💙 If you like my channel please click LIKE, Subscribe and activate the notifications by clicking on the bell! Important ! 💙