У нас вы можете посмотреть бесплатно Double Bevel Basics- Japanese Knife Imports или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This video covers the basics of sharpening double bevel knives. Although I dont cover some of the finer details, this gives the general gist of what needs to be done and what is important to focus on. In this video, I use the Gesshin 2000 Grit stone (a medium grit stone or nakato) and the Gesshin 4000 Grit stone (a fine stone or shiageto). If you have any questions about anything in this video, please dont hesitate to ask. You can shoot me an e-mail at [email protected] or visit our website at www.japaneseknifeimports.com Thanks for watching. -Jon