• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Annali Vasari | How To Make Donne Biryani & Chicken Kabab скачать в хорошем качестве

Annali Vasari | How To Make Donne Biryani & Chicken Kabab 1 месяц назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Annali Vasari | How To Make  Donne Biryani & Chicken  Kabab
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Annali Vasari | How To Make Donne Biryani & Chicken Kabab в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Annali Vasari | How To Make Donne Biryani & Chicken Kabab или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Annali Vasari | How To Make Donne Biryani & Chicken Kabab в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Annali Vasari | How To Make Donne Biryani & Chicken Kabab

Donne Biryani The combination of greens, ginger, and garlic is ground into a paste and used for this biryani Marinating the chicken will give a juicy texture to the meat. Minimum of 30 minutes of marination is required. Spices are roasted in a combination of oil. Once the spices are roasted, onions are added and cooked till soft. Seeraga samba rice is a short-grain, aromatic rice variety that is popular in South India. Seeraga samba is the preferred rice for making this biryani. 1 kilogram chicken bone-in 1/2 cup curd 1/2 teaspoon turmeric powder 1 teaspoon salt 1/4 cup mint leaves 1/4 cup coriander leaves 2 sprigs curry leaves 6 green chillies 1 inch piece ginger 2 pods country garlic 1 teaspoon kasuri methi 1/4 cup water Take a pan and add the ghee and oil. I have used coconut oil for making this recipe can be used. Add the whole spices and the sliced onions. Saute the onions for a few minutes till the onions are soft. Add the marinated chicken and mix well to combine. Reduce the flame to low and cover the pot with a lid and cook on a low flame for about 12 minutes. Mix once a while to avoid scorching at the bottom. Also cook on a low flame. Do not add any water for cooking the chicken. The rice to water ratio is 1 rice is to 2 water. Since we are using 2 cups of rice, add 4 cups of hot water. Mix well. Add the soaked and drained rice, salt and lime juice. Mix well. let the water come to a boil. TO begin with, firstly add 1/2 teaspoon turmeric powder 1 teaspoon salt chicken pieces in large bowl add all the ingredients 1/2 teaspoon turmeric powder garlic paste to salt, mentioned below Combine everything nicely Cover and allow it to marinate for at least 2 hours under refrigeration Add cornflour and mix well Heat oil in deep pan or Kadhai (wok) Once the heats up well, carefully slide-in the marinated chicken and fry them on medium high heat until done.

Comments
  • Annali Vasari | How To Make  Mushroom Song and Gobi Manchurian 1 месяц назад
    Annali Vasari | How To Make Mushroom Song and Gobi Manchurian
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • FULL CHICKEN BIRYANI | Whole Chicken Biryani Cooking & Eating in Village | Arabian Biryani Recipe 1 год назад
    FULL CHICKEN BIRYANI | Whole Chicken Biryani Cooking & Eating in Village | Arabian Biryani Recipe
    Опубликовано: 1 год назад
  • Special Ambur Style Chicken biriyani | ஆம்பூர் சிக்கன் பிரியாணி | Jabbar Bhai 5 лет назад
    Special Ambur Style Chicken biriyani | ஆம்பூர் சிக்கன் பிரியாணி | Jabbar Bhai
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Россия просто исчезает. Предупреждение, к которому нужно прислушаться / Валентин Катасонов 21 час назад
    Россия просто исчезает. Предупреждение, к которому нужно прислушаться / Валентин Катасонов
    Опубликовано: 21 час назад
  • Annali Vasari | How To Make Various varieties of Dosa 9 часов назад
    Annali Vasari | How To Make Various varieties of Dosa
    Опубликовано: 9 часов назад
  • Annali Vasari | How To Make  Ginger Daali Thoi & Methi Raw Banana Upkari 2 месяца назад
    Annali Vasari | How To Make Ginger Daali Thoi & Methi Raw Banana Upkari
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • PEPPER CHICKEN பட்டாசா இருக்கும் | Wedding Style Chicken | CDK 1756 |Chef Deena's Kitchen 11 месяцев назад
    PEPPER CHICKEN பட்டாசா இருக்கும் | Wedding Style Chicken | CDK 1756 |Chef Deena's Kitchen
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Afghanistan Unique 100 KG Uzbek Pulao | Kabuli pulao | Street food 3 часа назад
    Afghanistan Unique 100 KG Uzbek Pulao | Kabuli pulao | Street food
    Опубликовано: 3 часа назад
  • Что Получилось Из Замороженных Яиц | Индийский Ужин | Курица Тикка Масала | Лепешки | Эгине 1 день назад
    Что Получилось Из Замороженных Яиц | Индийский Ужин | Курица Тикка Масала | Лепешки | Эгине
    Опубликовано: 1 день назад
  • #Annali Vasari | How To Make  Chana Upkari, Powa Chatney and Chana Saaru. 3 месяца назад
    #Annali Vasari | How To Make Chana Upkari, Powa Chatney and Chana Saaru.
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • திண்டுக்கல் பிரியாணி வரலாறு | இந்த வீடியோ பார்த்து பிரியாணி கடையே வைக்கலாம் | CDK 1375 | Chef Deena 2 года назад
    திண்டுக்கல் பிரியாணி வரலாறு | இந்த வீடியோ பார்த்து பிரியாணி கடையே வைக்கலாம் | CDK 1375 | Chef Deena
    Опубликовано: 2 года назад
  • Оборона прорвана / Войска остались без защиты 13 часов назад
    Оборона прорвана / Войска остались без защиты
    Опубликовано: 13 часов назад
  • Annali Vasari | How To Make Poddaale Sausage & Taro leaves Ghaanti Sukke 2 месяца назад
    Annali Vasari | How To Make Poddaale Sausage & Taro leaves Ghaanti Sukke
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Annali Vasari | How To Make Ambe upkari & Bibbo upkari 1 месяц назад
    Annali Vasari | How To Make Ambe upkari & Bibbo upkari
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Annali Vasari | How To Make Moong dal Usli & Idli, Kottige, Moode 4 недели назад
    Annali Vasari | How To Make Moong dal Usli & Idli, Kottige, Moode
    Опубликовано: 4 недели назад
  • Люля-Кебаб на сковороде — В 100 раз лучше, чем Котлеты! 1 год назад
    Люля-Кебаб на сковороде — В 100 раз лучше, чем Котлеты!
    Опубликовано: 1 год назад
  • PESHAWARI GOLDEN BEEF PULAO RECIPE ! The Ultimate Beef Pulao Recipe (REVEALED)  The Best street food 3 дня назад
    PESHAWARI GOLDEN BEEF PULAO RECIPE ! The Ultimate Beef Pulao Recipe (REVEALED) The Best street food
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Annali Vasari | How To Make Various varieties of Podi. 7 дней назад
    Annali Vasari | How To Make Various varieties of Podi.
    Опубликовано: 7 дней назад
  • வீட்லயே 25 பேருக்கு சிக்கன் பிரியாணி, இது தான் அளவு Ayyan SPL Chicken Biryani |Chef Deena's Kitchen 10 месяцев назад
    வீட்லயே 25 பேருக்கு சிக்கன் பிரியாணி, இது தான் அளவு Ayyan SPL Chicken Biryani |Chef Deena's Kitchen
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • ⚡️НОВОСТИ | ПОГРОМ В ЭЛЕКТРИЧКЕ ПОД МОСКВОЙ | ДЕПОРТАЦИЯ ВАГНЕРОВЦА | ДРОН АТАКОВАЛ ДОМ| ПЕРВЫЙ СНЕГ 6 часов назад
    ⚡️НОВОСТИ | ПОГРОМ В ЭЛЕКТРИЧКЕ ПОД МОСКВОЙ | ДЕПОРТАЦИЯ ВАГНЕРОВЦА | ДРОН АТАКОВАЛ ДОМ| ПЕРВЫЙ СНЕГ
    Опубликовано: 6 часов назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5