У нас вы можете посмотреть бесплатно Greek Recipe for Homemade Cherry Liqueur - Σπιτίκο Τσερι Λικερ (1/3) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
My mom used to make this cherry liqueur and it was just sublime. This is the first step in a two-step process. The second video is here: • Recipe for Homemade Cherry Liqueur - Σπιτι... The third and last vide will be here soon. I used 1KG or 2.2lbs of sweet cherries. 700 Grams or 1.55 lbs of sugar. Later on you will need brandy, I use Metaxa 7 stars. Wash the cherries and remove the stems. Do not remove the pit. Add sugar and cherries in a sufficiently large jar along with a cinnamon stick and one piece of whole nutmeg. Keep the jar in the sun for about two months. Initially, shake the jar a little to move the raw sugar around. After a few days the sugar will melt completely and you won't have to do this step. Also, during the first two weeks open the jar every day or so and "burp" it. After the two months add a whole bottle of good brandy. I already purchased a bottle of 7-star Metaxa brandy. #CherryLiqueur #homemade #GreekRecipe #EvanPanagiotopoulos