У нас вы можете посмотреть бесплатно Recette Vegan: Bao Maison (brioche chinoise à la vapeur) /English recipe in description или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ingredients for the dough (15 bao): -300g all purpose flour -160g water (including 40g lukewarm water to dissolve the yeast) -5g powdered yeast for bread -3 tsp sugar (it adds more flavor to the bread, but it's optional) Ingredients for the filling, all finely chopped: 1 carrot 4 Chinese black fungus (Chinese: heī mù'êr) Soak in water 1 hour before cooking, the volume will triple after 120g Chinese chive 50g rice vermicelle. Soak in water 1hour before cooking 1/2 white onion 5g ginger Seasoning/assaisonnement: -3 tsp soy sauce (Sauce Soja) -3 tsp thick mushroom sauce, the vegan version of oyster sauce (sauce épaisse de champignon) -1.5 tsp sugar (sucre) -0.5 tsp salt (sel) -1tsp five spices powder (5 épices en poudre) a little white pepper (poivre blanc) -2 tsp sesame oil (huile de sésame)