У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make a Pepero (chocolate cookie sticks) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
[recipe] Pepero cookie sticks (length 11.5cm wide 1.5cm for 40 sticks) 250g butter 120g sugar 100g eggs, a small amount of vanilla extract 400g soft flour almond powder 100g (can be replaced with soft flour) ✔️White Pepero (6-8 pieces) white chocolate for coating 60g, couverture white chocolate 30g,chocolate cracker, bear cereal ✔️Strawberry Pepero (6-8 pieces) white chocolate for coating 60g, ruby chocolate 30g (can be replaced with 90g strawberry chocolate for coating) strawberry dice, pistachios ✔️Oreo Pepero (6-8 pieces) white chocolate for coating 60g, couverture white chocolate 30g, Oreo powder 25g *topping: Oreo powder 10g ✔️Milk Caramel Pepero (6-8 pieces) milk chocolate for coating 60g, couverture white chocolate 30g, caramel pretzel, peanut ✔️Matcha Pepero (6-8 pieces) White chocolate for coating 60g, couverture white chocolate 30g, matcha powder 1.5g, green tea crunch [Storage method] We recommend that you keep it sealed and store it in a cool place and consume it with in 3-5 days. It is not recommended because water drops on the surface when chocolate is coated and put in the refrigerator or freezer! 간략히