• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Steak au Poivre Benedict скачать в хорошем качестве

Steak au Poivre Benedict 2 months ago

cookware

kitchen style

le creuset

recipe

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Steak au Poivre Benedict
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Steak au Poivre Benedict в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Steak au Poivre Benedict или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Steak au Poivre Benedict в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Steak au Poivre Benedict

Steak au Poivre Benedict swaps Canadian bacon for a peppercorn-crusted strip steak, perfectly seared and smothered in creamy au poivre-inspired hollandaise sauce. A bold twist on brunch that’s rich, indulgent, and impossible to resist. Ingredients (serves 4): 1 12-14 oz. strip steak, about 1-1½ inch thick 3 tablespoons black peppercorns, whole Kosher salt 1 tablespoon neutral oil, such as avocado oil 12 tablespoons unsalted butter 1 shallot, finely diced 1 teaspoon cognac or bourbon (optional) 3 egg yolks 1 teaspoon fresh-squeezed lemon juice 8 poached eggs 4 English muffins, toasted Chives, chopped Instructions: 1. Remove steak from refrigerator and pat totally dry using paper towels. Coarsely crush peppercorns with the backside of a knife or a rolling pin. Season steak with Kosher salt and some of the crushed peppercorns and let sit while you prepare the hollandaise. Reserve the remaining crushed peppercorns. 2. Add 1 tablespoon of unsalted butter to a small saucepan over medium-low heat. When melted, add shallot and 2 teaspoons of reserved crushed black peppercorns and cook for 2 minutes, until the shallots are softened. Add bourbon, if using, and cook until the alcohol has evaporated, about 1 minute or less. Add remaining butter, allowing it to melt and bubble, but not brown. 3. In a food processor, add 3 egg yolks and 2 teaspoons of water. Turn on the food processor and stream in the hot butter very slowly, a spoonful at a time. The sauce should thicken as the butter is added. When the sauce has emulsified, add lemon juice, ½ teaspoon of Kosher salt and more water, as needed, until pourable. 4. Heat a large stainless steel frying pan over high heat and add 1 tablespoon of avocado oil. Once hot, add steak and let it cook undisturbed for 3 minutes. Once the steak has started to release from the pan, flip and cook for another 2-3 minutes. Check the internal temperature. If you’re close to 130°F, continue cooking. If you have a thicker steak and you’re under 115°F, add 2 tablespoons of butter to the skillet and baste the steak in the butter until it reaches 130°F. Remove the steak and let it rest for 5 minutes before slicing. 5. To assemble, start with a toasted English muffin. Add sliced steak and a poached egg, then drizzle with au poivre hollandaise sauce. Top with chopped chives and more reserved peppercorns, as desired.

Comments
  • Steak au Poivre - Insanely Delicious Classic French Recipe 1 year ago
    Steak au Poivre - Insanely Delicious Classic French Recipe
    Опубликовано: 1 year ago
    959134
  • Как правильно приготовить Стейк из говядины. Сколько жарить стейк и как достичь идеальной прожарки! 1 month ago
    Как правильно приготовить Стейк из говядины. Сколько жарить стейк и как достичь идеальной прожарки!
    Опубликовано: 1 month ago
    102356
  • Steak au Poivre Recipe.flv 13 years ago
    Steak au Poivre Recipe.flv
    Опубликовано: 13 years ago
    2204062
  • Gordon Ramsay Makes the Perfect Steak | Cooking With Gordon | HexClad 2 years ago
    Gordon Ramsay Makes the Perfect Steak | Cooking With Gordon | HexClad
    Опубликовано: 2 years ago
    7002132
  • How to PERFECTLY Pan-Sear Steak 8 months ago
    How to PERFECTLY Pan-Sear Steak
    Опубликовано: 8 months ago
    1074400
  • MAKING RATAOUILLE From Pixar's Ratatouille (Confit Byaldi) | Lets Recreate Ep. 1 3 years ago
    MAKING RATAOUILLE From Pixar's Ratatouille (Confit Byaldi) | Lets Recreate Ep. 1
    Опубликовано: 3 years ago
    10996614
  • ОТКУДА В АНГЛИЙСКОМ СТОЛЬКО КОСЯКОВ - и как понять исключения? 4 days ago
    ОТКУДА В АНГЛИЙСКОМ СТОЛЬКО КОСЯКОВ - и как понять исключения?
    Опубликовано: 4 days ago
    139993
  • Date Night Sirloin Steak Recipe With Jamie Oliver 4 months ago
    Date Night Sirloin Steak Recipe With Jamie Oliver
    Опубликовано: 4 months ago
    485229
  • Moist & Fudgy Chocolate Cake with Everyday Ingredients 6 months ago
    Moist & Fudgy Chocolate Cake with Everyday Ingredients
    Опубликовано: 6 months ago
    4615668
  • Так ШАШЛЫК Вы ещё не готовили! Новый ХИТ 2023 - ШАШЛЫК в ЛАВАШЕ. Рецепт от Тихона. 1 year ago
    Так ШАШЛЫК Вы ещё не готовили! Новый ХИТ 2023 - ШАШЛЫК в ЛАВАШЕ. Рецепт от Тихона.
    Опубликовано: 1 year ago
    2005966

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5