У нас вы можете посмотреть бесплатно It has been two years since I stopped turning on the heater with five measures against coldness. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Rolled Chinese cabbage is softer than cabbage and tastes better whole, even in soup. How about it for your winter table?🤗 〈Rolled Chinese cabbage〉 (7-8 pieces) ・Minced pork: 210g ・Chinese cabbage: 1/4 cut ・Carrot: 1/2 pieces *Bread crumbs: 1/2 cup *Mayonnaise: 1 tablespoon *Miso: 1 tablespoon *Ketchup: 1 tablespoon *Egg: 1 piece ◾︎ Water: 2 cups ◾︎ Cane sugar: 1 tablespoon ◾︎ Dashi stock: 4 teaspoons ◾︎ Sake: 2 tablespoons ◾︎ Mirin: 2 tablespoons ◾︎ Soy sauce: 1 teaspoon ①Thin the thick core of Chinese cabbage with a knife, then soften it in the microwave.Cut carrots into sticks. ②Chop the core of the Chinese cabbage removed in ① into chunks. ③ Combine minced pork, ② and * in a bowl and knead well. ④Wrap ③ in Chinese cabbage. ⑤Arrange ④ and carrot in a pan and add ◾︎. Cover the pot with a drop-lid and bring to a boil, then simmer for 20 minutes over low-medium heat.