• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Spatchcock vs Whole Chicken | Harry the Horse BBQ скачать в хорошем качестве

Spatchcock vs Whole Chicken | Harry the Horse BBQ 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Spatchcock vs Whole Chicken | Harry the Horse BBQ
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Spatchcock vs Whole Chicken | Harry the Horse BBQ в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Spatchcock vs Whole Chicken | Harry the Horse BBQ или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Spatchcock vs Whole Chicken | Harry the Horse BBQ в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Spatchcock vs Whole Chicken | Harry the Horse BBQ

In this video, we show you how to smoke a whole chicken and determine whether you should spatchcock the chicken or not. We break down the pros and cons of each method to provide you with the best information for your next chicken cook! Both methods will produce fantastic smoked chicken, but let us know which method you prefer! Follow Harry the Horse BBQ: Instagram: instagram.com/harrythehorsebbq #chicken #smoker #harrythehorsebbq #bbq #barbecue #smokedchicken #spatchcock #crispyskin #firebox #fireboxfriday #thermoworks This video shows you how to make smoked chicken in two different ways in order to show you which method is best for your next chicken cook. First we obtained two standard quality whole chickens from our local grocery store. Both chickens were around 7 pounds. We then took the chickens out of the package, removed the gizzards, rinsed them off, then dried them with paper towels. We then trimmed off any excess skin and began seasoning. We used duck fat spray (link below) as a binder for our seasoning, and then seasoned with a 50/50 mix of kosher salt and coarse black pepper (16 mesh black pepper). To cook our chickens, we used oak and cherry wood splits to begin our fire. This wood was also used throughout the duration of the cook. When the cooker reached approximately 250 degrees Fahrenheit, we placed both chickens on the cooker with the dark meat (thighs) facing the fire, and the white meat (breasts) facing away from the fire. We checked the chickens every hour and sprayed them with duck fat spray to help baste the chickens and aid with developing crispy skin. We repeated this process for about 2.5 hours. We then increased the temperature of the cooker to 300 degrees Fahrenheit for the last hour of the cook to help crisp up the skin. After about 3.5 hours, the spatchcock chicken finished cooking, and after about 4 hours the whole chicken was finished cooking. We verified temperatures of at least 160 degrees Fahrenheit and 175 degrees Fahrenheit in the breasts and thighs respectively in both chickens with our Thermapen One to ensure the chicken was fully cooked throughout. We then let the spatchcock bird rest for about 45 minutes and the whole chicken rest for about 30 minutes prior to cutting into them. All that was left to do was taste them both and share our thoughts! Like, comment, and subscribe if you want to see more fun bbq content from the HTHBBQ family! Thermapen One: https://www.thermoworks.com/thermapen... Thermaworks Chef Alarm: https://www.thermoworks.com/ChefAlarm Savory Spice: https://www.savoryspiceshop.com/ Tel-Tru Thermometers for Pits, Smokers, and Cookers: https://www.teltru.com/s-140-pit-smok... Duck Fat Spray: https://www.amazon.com/Cornhusker-Kit...

Comments
  • The Texas BBQ Trinity (Brisket, Ribs, & Sausage)! | Harry the Horse BBQ 2 месяца назад
    The Texas BBQ Trinity (Brisket, Ribs, & Sausage)! | Harry the Horse BBQ
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Traeger Kitchen Live: Traeger Day BBQ Chicken with Matt Pittman Трансляция закончилась 5 лет назад
    Traeger Kitchen Live: Traeger Day BBQ Chicken with Matt Pittman
    Опубликовано: Трансляция закончилась 5 лет назад
  • People are wrong about spatchcocking 1 год назад
    People are wrong about spatchcocking
    Опубликовано: 1 год назад
  • Smoking a Whole Chicken vs. Spatchcock Chicken 5 лет назад
    Smoking a Whole Chicken vs. Spatchcock Chicken
    Опубликовано: 5 лет назад
  • КОПЧЕНАЯ ЦЕЛАЯ КУРИЦА на пеллетном гриле Pit Boss! | ХРУСТЯЩАЯ КОЖУРА!!! 2 года назад
    КОПЧЕНАЯ ЦЕЛАЯ КУРИЦА на пеллетном гриле Pit Boss! | ХРУСТЯЩАЯ КОЖУРА!!!
    Опубликовано: 2 года назад
  • Готовим курицу с шеф-поваром Эриком Кроули, кулинарный класс шеф-повара Эрика, Западный Лос-Андже... 5 лет назад
    Готовим курицу с шеф-поваром Эриком Кроули, кулинарный класс шеф-повара Эрика, Западный Лос-Андже...
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Smoked Turketta: The Juicy Alternative to Dry Turkey! | Harry the Horse BBQ 3 недели назад
    Smoked Turketta: The Juicy Alternative to Dry Turkey! | Harry the Horse BBQ
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Pitts & Spitts Maverick 1250 - Spatchcock Chicken 4 года назад
    Pitts & Spitts Maverick 1250 - Spatchcock Chicken
    Опубликовано: 4 года назад
  • Spatchcocked Chicken MasterBuilt 30 Smoker 5 лет назад
    Spatchcocked Chicken MasterBuilt 30 Smoker
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Top 3 Tips for the BEST Brisket Bark! | Harry the Horse BBQ 6 месяцев назад
    Top 3 Tips for the BEST Brisket Bark! | Harry the Horse BBQ
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • SMOKED SPATCHCOCKED CHICKEN | MASTERBUILT ELECTRIC SMOKER | COOKING FROM THE LOFT 4 года назад
    SMOKED SPATCHCOCKED CHICKEN | MASTERBUILT ELECTRIC SMOKER | COOKING FROM THE LOFT
    Опубликовано: 4 года назад
  • Smoked Flat Iron Pastrami Texas Style! | Harry the Horse BBQ 4 месяца назад
    Smoked Flat Iron Pastrami Texas Style! | Harry the Horse BBQ
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Копчёная курица целиком | Курица Spatchcock на пеллетной коптильне 4 года назад
    Копчёная курица целиком | Курица Spatchcock на пеллетной коптильне
    Опубликовано: 4 года назад
  • ЛУЧШЕ БЕКОНА! Замаринуй свинину так. 3 года назад
    ЛУЧШЕ БЕКОНА! Замаринуй свинину так.
    Опубликовано: 3 года назад
  • Bro 'N Sear Fire Management You Need To See | Clumsy Dog BBQ 7 месяцев назад
    Bro 'N Sear Fire Management You Need To See | Clumsy Dog BBQ
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Crispy Skin Smoked Chicken | Chuds BBQ 5 лет назад
    Crispy Skin Smoked Chicken | Chuds BBQ
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Копчёная курица на гриле | Курица Спэтчкок на гриле с гранулами 4 года назад
    Копчёная курица на гриле | Курица Спэтчкок на гриле с гранулами
    Опубликовано: 4 года назад
  • РЕБРЫШКИ КАК В РЕСТОРАНЕ - рецепт от шефа Бельковича! 3 года назад
    РЕБРЫШКИ КАК В РЕСТОРАНЕ - рецепт от шефа Бельковича!
    Опубликовано: 3 года назад
  • Люди часами едут за этими бычьими хвостами в Калифорнии 1 месяц назад
    Люди часами едут за этими бычьими хвостами в Калифорнии
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • How to Smoke Chicken 5 лет назад
    How to Smoke Chicken
    Опубликовано: 5 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5