У нас вы можете посмотреть бесплатно How to braise beef shank? или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Tips to prevent braised beef from falling apart: After blanching the beef shank, rinse it with cold water to make the surface contract, or directly put it into cold braising liquid and bring it to a boil. After the liquid boils, simmer the beef shank over low heat for half an hour. Once a chopstick can easily be inserted into the beef shank, you can turn off the heat. After turning off the heat, let the beef shank sit in the braising liquid until it reaches room temperature, then refrigerate it overnight. The next day, take it out of the refrigerator, and you can slice the beef shank into thin and flavorful pieces.