У нас вы можете посмотреть бесплатно PINDJUR (with eggplant) makes an old recipe BETTER THAN AJVAR или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
150 to 200ml of oil / add more if needed but not much / 3 kg of roasted and cleaned peppers 1.5kg of tomatoes 1.5kg of blue eggplant 1 small clove of garlic 70 ml alcoholic vinegar 9% sugar 2 equal spoons 2.5 equal tablespoons of salt salt and sugar can be added to taste at the end of cooking you can put hot peppers to taste in the pindjur when you cook a smaller amount in a raw pan, you will fry faster than a larger amount