• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Roti Sourdough Yang Paling Mudah dan Sesuai Bagi Cuaca Malaysia! скачать в хорошем качестве

Roti Sourdough Yang Paling Mudah dan Sesuai Bagi Cuaca Malaysia! 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Roti Sourdough Yang Paling Mudah dan Sesuai Bagi Cuaca Malaysia!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Roti Sourdough Yang Paling Mudah dan Sesuai Bagi Cuaca Malaysia! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Roti Sourdough Yang Paling Mudah dan Sesuai Bagi Cuaca Malaysia! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Roti Sourdough Yang Paling Mudah dan Sesuai Bagi Cuaca Malaysia! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Roti Sourdough Yang Paling Mudah dan Sesuai Bagi Cuaca Malaysia!

Dalam video ini saya akan menunjukkan kepada anda cara yang paling mudah untuk membuat roti sourdough (roti masam) isi terbuka dan berlubang besar. Saya sentiasa ingin mengadakan resepi Roti Sourdough(masam) mudah dan fleksibel, salah satu elemen paling sukar yang di luar kawalan kami ialah suhu bilik di Malaysia, kebanyakan resepi di cipta di negara barat tidak sesuai bagi cuaca di Malaysia. Resipi ini sesuai untuk mereka yang tinggal di iklim tropika(Malaysia) yang suhu bilik sentiasa hangat dan lembap serta kekal pada 29/30C(85F) dengan mengikuti resipi dan langkah ini, anda akan dapat mencapai doh masam sourdough yang kelihatan sangat profesional tetapi dengan usaha yang sangat sedikit dan langkah yang agak mudah. Resipi: 270g(90%) Tepung Protein Tinggi 12% protein atau ke atas 30g(10%) Tepung Whole-wheat 225g(75%) Air 45g(15%) Starter (Levain) 6g(2%) Garam 12g(4%) Minyak Zaitun (EVOO) Langkah-langkah: 1. Campurkan semua bahan dalam mangkuk sehingga sebati, tutup dan fermentolisis selama 60 minit. Petua: Sediakan bekas kecil dan pindahkan sebahagian kecil doh yang telah dimasukkan ke dalamnya untuk memantau proses penapaian doh. 2. Lakukan Regangan dan Lipat Mudah, tutup selama 30 minit 3. Lakukan SF ke-2, tutup selama 2j 30minit. 4. Lakukan lipatan gegelung(coil fold) untuk menguatkan lagi pulut doh dan menghilangkan poket udara besar dalam doh. Tutup dan teruskan bukti selama 60 minit. 5. Sekarang kita telah selesai 5jam penapaian pukal, periksa dalam bekas kecil untuk melihat doh telah naik kepada 1.5x jika ya, doh sudah sedia untuk dibentuk. 5.1 - BAKAR HARI YANG SAMA, Pindahkan doh Berbentuk ke dalam peti sejuk beku selama 60 minit, ini adalah untuk mengukuhkan doh dengan lebih mudah untuk dihiris dan dipotong untuk spring oven 5.2 - Bakar Lepas Cold Retard, Simpan doh dalam peti sejuk di bawah 4C ideal 8-12 jam. Dalam video saya akan menunjukkan kepada anda hasil daripada 2 bakar, SameDayBake dan bakar selepas Cold Retard 12j. Terima kasih dan Selamat Membakar! Music: Dayspring Musician: Firefl!es Site: https://www.youtube.com/watch?v=eoplw...

Comments
  • Full Tutorial For Lacy Crumbs Sourdough, Best For Tropics Weather! 适合热带气候的完美欧包教学! 4 года назад
    Full Tutorial For Lacy Crumbs Sourdough, Best For Tropics Weather! 适合热带气候的完美欧包教学!
    Опубликовано: 4 года назад
  • 100% Whole Wheat Sourdough Bread 4 года назад
    100% Whole Wheat Sourdough Bread
    Опубликовано: 4 года назад
  • 100+ Puff pastry recipe ideas - Home Cooking Трансляция закончилась 7 часов назад
    100+ Puff pastry recipe ideas - Home Cooking
    Опубликовано: Трансляция закончилась 7 часов назад
  • Моя самая крепкая закваска – из виноградного сусла! Натуральная, идеально подходит для любого хле... 1 месяц назад
    Моя самая крепкая закваска – из виноградного сусла! Натуральная, идеально подходит для любого хле...
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Чем ОПАСЕН МАХ? Разбор приложения специалистом по кибер безопасности 1 месяц назад
    Чем ОПАСЕН МАХ? Разбор приложения специалистом по кибер безопасности
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Революция жестких заквасок: преобразите свою игру с закваской! 4 года назад
    Революция жестких заквасок: преобразите свою игру с закваской!
    Опубликовано: 4 года назад
  • Flaxseed Sourdough | 亞麻籽酸種歐包 3 года назад
    Flaxseed Sourdough | 亞麻籽酸種歐包
    Опубликовано: 3 года назад
  • МОЖНО БОЛЬШЕ НЕ БОЯТЬСЯ БУДУЩЕГО Разум молодежи другой ТАТЬЯНА ЧЕРНИГОВСКАЯ 3 недели назад
    МОЖНО БОЛЬШЕ НЕ БОЯТЬСЯ БУДУЩЕГО Разум молодежи другой ТАТЬЯНА ЧЕРНИГОВСКАЯ
    Опубликовано: 3 недели назад
  • 🇩🇪🇷🇺 Немка в России: Вся правда о русских — что они сделали со мной в Москве! 2 недели назад
    🇩🇪🇷🇺 Немка в России: Вся правда о русских — что они сделали со мной в Москве!
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Rosemary Sourdough | Sourdough bread | 迷迭香酸种面包 |天然酵母欧包 4 года назад
    Rosemary Sourdough | Sourdough bread | 迷迭香酸种面包 |天然酵母欧包
    Опубликовано: 4 года назад
  • Cara buat Roti Sourdough |  How to make Sourdough bread 5 лет назад
    Cara buat Roti Sourdough | How to make Sourdough bread
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Comprehensive Tutorial with Open Bake Technique for Swirl Sourdough Bread 紫薯欧包教学,不需要铸铁锅也可以有兔耳朵, 4 года назад
    Comprehensive Tutorial with Open Bake Technique for Swirl Sourdough Bread 紫薯欧包教学,不需要铸铁锅也可以有兔耳朵,
    Опубликовано: 4 года назад
  • Sourdough Brioche | 酸種布裏歐修 4 года назад
    Sourdough Brioche | 酸種布裏歐修
    Опубликовано: 4 года назад
  • HOW TO MAKE ARTISAN SOURDOUGH BREAD | ROTI SORDOUGH 5 лет назад
    HOW TO MAKE ARTISAN SOURDOUGH BREAD | ROTI SORDOUGH
    Опубликовано: 5 лет назад
  • How to Make Basic Sourdough Masterclass 101 From Start to Finish 欧包教学 怎么弄乡村欧包 Sourdough Baking Class 4 года назад
    How to Make Basic Sourdough Masterclass 101 From Start to Finish 欧包教学 怎么弄乡村欧包 Sourdough Baking Class
    Опубликовано: 4 года назад
  • Не нужно бродить всю ночь! Этот европейский хлеб занял у меня всего 1 час! 8 месяцев назад
    Не нужно бродить всю ночь! Этот европейский хлеб занял у меня всего 1 час!
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • Purple Potato Sourdough | 紫薯酸種歐包 | Two Scoring Pattern 4 года назад
    Purple Potato Sourdough | 紫薯酸種歐包 | Two Scoring Pattern
    Опубликовано: 4 года назад
  • Закваска без весов, без выбрасывания. Как вывести, хранить и использовать. 1 год назад
    Закваска без весов, без выбрасывания. Как вывести, хранить и использовать.
    Опубликовано: 1 год назад
  • SOURDOUGH BREAD | ARTISAN RUSTIC BREAD | Full Sourdough Starter 4 года назад
    SOURDOUGH BREAD | ARTISAN RUSTIC BREAD | Full Sourdough Starter
    Опубликовано: 4 года назад
  • Most simple sourdough bread 极简欧包 | 最简单的食材,最简洁的流程做好看好吃的酸面包 4 года назад
    Most simple sourdough bread 极简欧包 | 最简单的食材,最简洁的流程做好看好吃的酸面包
    Опубликовано: 4 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5