• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Field to Table: Day's Limit Dove Stir Fry скачать в хорошем качестве

Field to Table: Day's Limit Dove Stir Fry 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Field to Table: Day's Limit Dove Stir Fry
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Field to Table: Day's Limit Dove Stir Fry в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Field to Table: Day's Limit Dove Stir Fry или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Field to Table: Day's Limit Dove Stir Fry в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Field to Table: Day's Limit Dove Stir Fry

A healthy and delicious option to feed a group with about 1 pound of dove breasts or other wild game. Harvest thanks to https://www.gordieswildlife.com/ Day’s Limit Dove Stir Fry (Four or Five Servings / keeps well for leftovers) *Based on 15 dove breasts and hearts. (Roughly 1 lb game bird, waterfowl or venison) Marinade Ingredients (optional with dove / best with for venison or duck) 1/4 cup liquid aminos Juice of ½ lemon 1 Garlic clove, crushed and chopped 1 tsp Herbs de Provence Meat Stir Fry Ingredients 1 lb dove breasts, venison or duck cut into bite-sized strips Black pepper to taste 1 tsp fresh grated ginger 3 cloves garlic grated Red chili pepper or Serrano, no seeds or membrane, sliced thin Stir Fry Sauce Ingredients 1 tsp Sesame Seed Oil 2 tbl Rice Vinegar ¼ cup Coconut Aminos ¼ cup low sodium veg or chicken broth or stock 1 tsp Arrowroot powder Vegetable Stir Fry Ingredients (or your choice) ½ cup Red Onion sliced lengthwise ½ cup white Mushrooms sliced 1 cup broccoli florets ½ cup red pepper sliced lengthwise ½ cup yellow pepper sliced lengthwise ½ cup shoestring or thin sliced carrots ½ cup snow peas ½ cup of your choice (palm heart, water chestnut, baby bok choy, or any favored veggie) 6 green onions cut in 1 to 2 inch sections, or split and cut into sections Serve with wild rice or Jasmine rice Instructions Note: Wild rice takes nearly one hour to cook. Start rice before you begin and the rice should be done when the stir-fry is complete. Likewise, start Jasmine rice early. Meat prep: I typically marinate dove breasts overnight in buttermilk. If using marinade: Mix lemon juice, herbs and garlic cloves, add meat and coat well in a container just large enough to hold the marinade and meat with a cover or use a re-sealable plastic bag. Add aminos, mix, and let meat marinate in refrigerator for ½ hour to 1 hour. Prepare meat: Fillet dove breasts being sure to remove any shot-damaged areas. Pull away the ‘tender’ and slice the main breast muscle against grain to make two or three strips out of each half breast. Slice dove hearts in half. (Likewise slice 1 to 1 ¼ pound of duck or goose breast meat or venison in ¼- to ½-inch thick strips). Add roughly 1 tsp Arrowroot powder and fresh ground black pepper to taste and make sure all pieces are coated. Set aside. Sauce: Prepare sauce by mixing together all ingredients. Set aside. Veggies: Clean, cut and prep all vegetables for cooking. Cooking meat: Heat a deep skillet or wok and brush with a light coating of olive oil or spray-on olive oil. Place small amounts meat into hot (nearly smoking) skillet on medium-high heat to brown quickly. Set aside pieces as they brown. (Note: adding a whole pound of meat at once will become “soupy” and result in boiled dry meat). When last pieces of meat are nearly done, add all back in, grate garlic and ginger over the skillet and add red chili pepper or Serrano. Fry on high heat just about a minute. Remove meat mixture and set aside to rest. Cooking vegetables and finish: Wipe pan and add light oil coating if the bottom has too much fond or if it is burning. Add vegetables with those needing longer cook times first, with about 30 to 45 second intervals, broccoli and carrots, then peppers, mushrooms, etc. (do NOT add green onions until the end.) Add sauce before veggies appear done. Give the sauce and vegetables a minute or two to heat and begin to bubble. Return meat to pan and heat through until sauce is thickened to desired consistency. Add green onions and complete your final stir. Serve over a bed of rice. Optional serving suggestion: Serve with lime wedge squeezed over the top to brighten flavors.

Comments
  • Главное блюдо на Новогоднем столе 2026. Запеченная свиная шея в винном соусе 1 день назад
    Главное блюдо на Новогоднем столе 2026. Запеченная свиная шея в винном соусе
    Опубликовано: 1 день назад
  • Салат «ГОРЧИЧНИК» на НОВЫЙ ГОД — все просят рецепт 3 дня назад
    Салат «ГОРЧИЧНИК» на НОВЫЙ ГОД — все просят рецепт
    Опубликовано: 3 дня назад
  • How to tie 2 года назад
    How to tie "The Fly That Catches Everything"
    Опубликовано: 2 года назад
  • Салат с КАЛЬМАРОМ, который ОСВЕЖИТ новогодний стол! Быстрые Лазерсоны 5 дней назад
    Салат с КАЛЬМАРОМ, который ОСВЕЖИТ новогодний стол! Быстрые Лазерсоны
    Опубликовано: 5 дней назад
  • Почему я раньше так не готовила? Я не устаю их готовить! Дешево и безумно вкусно. 7 дней назад
    Почему я раньше так не готовила? Я не устаю их готовить! Дешево и безумно вкусно.
    Опубликовано: 7 дней назад
  • Просто вылейте 2 Яйца на лаваш и результат будет потрясающий! Вкуснее, чем пицца! 1 час назад
    Просто вылейте 2 Яйца на лаваш и результат будет потрясающий! Вкуснее, чем пицца!
    Опубликовано: 1 час назад
  • Готовим вкусный ужин в казане на костре в гостях у Чихи 5 дней назад
    Готовим вкусный ужин в казане на костре в гостях у Чихи
    Опубликовано: 5 дней назад
  • Braised Hog Shanks with Dark Beer Gravy 1 год назад
    Braised Hog Shanks with Dark Beer Gravy
    Опубликовано: 1 год назад
  • OSTRA REAKCJA! Prezydent Nawrocki: nasze dzisiejsze spotkanie to zła wiadomość dla Moskwy! 4 часа назад
    OSTRA REAKCJA! Prezydent Nawrocki: nasze dzisiejsze spotkanie to zła wiadomość dla Moskwy!
    Опубликовано: 4 часа назад
  • I Mixed Cherry Jam and Creamy Filling — The Result Is Unreal 🍒 2 часа назад
    I Mixed Cherry Jam and Creamy Filling — The Result Is Unreal 🍒
    Опубликовано: 2 часа назад
  • Беру КЕФИР  и 10 минут❗ МУЖ СЪЕДАЕТ по 10 ШТУК И НЕ ПОПРАВЛЯЕТСЯ❗ РУССКАЯ БАБУШКА НАУЧИЛА❗ 1 день назад
    Беру КЕФИР и 10 минут❗ МУЖ СЪЕДАЕТ по 10 ШТУК И НЕ ПОПРАВЛЯЕТСЯ❗ РУССКАЯ БАБУШКА НАУЧИЛА❗
    Опубликовано: 1 день назад
  • Говядина с чесноком, Лапша с картошкой, Салат лимон и грибы 4 дня назад
    Говядина с чесноком, Лапша с картошкой, Салат лимон и грибы
    Опубликовано: 4 дня назад
  • Chicken Stir Fry with Noodles 7 дней назад
    Chicken Stir Fry with Noodles
    Опубликовано: 7 дней назад
  • КОРОЛЕВСКИЙ САЛАТ❤️ 6 дней назад
    КОРОЛЕВСКИЙ САЛАТ❤️ "ГОСТИ В ШОКЕ ИЗ ЧЕГО ЖЕ ОН"! А ВКУСНЫЙ КАКОЙ!ВЕК ЖИВИ-ВЕК УЧИСЬ!
    Опубликовано: 6 дней назад
  • Inside a Modern Bread Factory: The Journey of Wheat From Golden Fields to Artisan Bread 6 часов назад
    Inside a Modern Bread Factory: The Journey of Wheat From Golden Fields to Artisan Bread
    Опубликовано: 6 часов назад
  • 🎄2026🥂 НОВОГОДНИЕ ЗАКУСКИ 🍠🍖 Как научиться готовить закуски на стол. Как стать домашним шеф-поваром. Кулинарный курс онлайн Люда Изи Кук #кулинария
    🎄2026🥂 НОВОГОДНИЕ ЗАКУСКИ 🍠🍖 Как научиться готовить закуски на стол. Как стать домашним шеф-поваром. Кулинарный курс онлайн Люда Изи Кук #кулинария
    Опубликовано:
  • 🎄🥗 Крабовый салат в хрустящих кармашках закуска на праздничный стол. Что приготовить на новый год 4 дня назад
    🎄🥗 Крабовый салат в хрустящих кармашках закуска на праздничный стол. Что приготовить на новый год
    Опубликовано: 4 дня назад
  • Christmas Songs Playlist 🎄Top Christmas Songs of All Time 🎅 Best Christmas Music 2026 4 дня назад
    Christmas Songs Playlist 🎄Top Christmas Songs of All Time 🎅 Best Christmas Music 2026
    Опубликовано: 4 дня назад
  • Просто вылейте 2 Яйца на лаваш и результат будет потрясающий! Вкуснее, чем пирог! 7 дней назад
    Просто вылейте 2 Яйца на лаваш и результат будет потрясающий! Вкуснее, чем пирог!
    Опубликовано: 7 дней назад
  • Prezydent Nawrocki: Wizyta prezydenta Ukrainy to dobra informacja dla naszego regionu, dla Rosji zła 5 часов назад
    Prezydent Nawrocki: Wizyta prezydenta Ukrainy to dobra informacja dla naszego regionu, dla Rosji zła
    Опубликовано: 5 часов назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5