У нас вы можете посмотреть бесплатно Japanese Steamed Egg Custard Recipe | Chawanmushi или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
I’m Kazu from Japan.I’m gonna introduce how to make Japanese Steamed Egg Custard Recipe recipe. This meal is called Chawanmushi in Japan. Delicious and nutritious! ・1 egg - 150ml dashi soup stock ・ 2 eggs - 300ml dashi soup stock ・ 3 eggs - 450ml dashi soup stock ・ 4 eggs - 600ml dashi soup stock ・ 5 eggs - 750ml dashi soup stock serves 1-2 1 egg - 150ml dashi soup stock 【Dashi soup stock】 200ml water 1g Japanese dashi powder 1g salt 1 tsp soy sauce 【Chawanmushi Ingredients】 30g chicken thigh A pinch of salt 2g Japanese parsley serves 2-3 2 eggs - 300ml dashi soup stock 【Dashi soup stock】 350ml water 2g Japanese dashi powder 2g salt 2 tsp soy sauce 【Chawanmushi Ingredients】 60g chicken thigh 1g salt 3g Japanese parsley serves 3-4 3 eggs - 450ml dashi soup stock 【Dashi soup stock】 500ml water 3g Japanese dashi powder 3g salt 1 tbsp soy sauce 【Chawanmushi Ingredients】 90g chicken thigh 1.5g salt 4g Japanese parsley serves 4-5 4 eggs - 600ml dashi soup stock 【Dashi soup stock】 650ml water 4g Japanese dashi powder 4g salt 1 tbsp and 1 tsp soy sauce 【Chawanmushi Ingredients】 120g chicken thigh 2g salt 5g Japanese parsley serves 5-6 5 eggs - 750ml dashi soup stock 【Dashi soup stock】 800ml water 5g Japanese dashi powder 5g salt 1 tbsp and 1 tsp soy sauce 【Chawanmushi Ingredients】 150g chicken thigh 2.5g salt 6g Japanese parsley 0:00 Movie starts 0:36 Introduce recipe 0:46 How to make Dashi soup stock 1:28 Chicken preparation 3:02 Japanese parsley 3:36 How to make egg custard mixture 5:36 Chawanmushi preparation 7:12 How to make Chawanmushi 9:31 Serve Chawanmushi #japaneserecipe #chawanmushi #egg