У нас вы можете посмотреть бесплатно Soft and chewy texture! How to make Water roux bread(3 min ver) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This video is a re-edited 3-minute version of the “Water roux bread” made in Lesson 140. Please watch the full story for detailed points and English subtitle, etc.→ • モチモチ食感、長持ちの秘訣! 湯種を使った食パンの作り方 Lesson 140 “W... Instagram▼ / today_is_pannohi TikTok▼ https://vt.tiktok.com/ZSeQ3Fc1G/ Twitter▼ / @todayis_pannohi ✳︎Ingredients / makes 1 ◆Bread dough ・Bread flour : 200g *If you divide it into two bowls, about half each, the yeast will melt well and you won't fail easily [Bowl A] ・Yeast : 3g (1 tsp) ・Sugar : 18g (2 tbsp) ・Water(40°C) : 140cc [Bowl B] ・Salt : 3g (1/2 tsp) ・Unsalted butter : 25g ◆Water roux ・Bread flour : 50g ・Boiling water (about 100°C) : 40cc ✴︎Rising time First time : About 35~ min (40℃) / Second time : About 25~ min (40℃) + Room temperature (about 20°C): 10 min *Time is only a guide, so please adjust it according to how the dough puffs up *Preheat the oven just before the end of the second fermentation. *I preheated the oven with the baking sheet in place ✴︎Baking time Bake at 200°C for 20 min ✴︎Size of loaf pan Width 9.5 × length 18.5 × height 9.0cm #bread #homebaker #pannohi #waterroux