• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to make Sourdough starter Levin Chef/Flour yeast/Bake the campagne скачать в хорошем качестве

How to make Sourdough starter Levin Chef/Flour yeast/Bake the campagne 3 years ago

パン

つくる暮らし

暮らし

丁寧な暮らし

冷凍

古民家

お菓子

自家製酵母

天然酵母

パン作り

sourdough

sourdoughbread

bread

wildyeast

naturalyeast

ルヴァンシェフ

levain

パンの作り方

初心者パンづくり

パンのある暮らし

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to make Sourdough starter Levin Chef/Flour yeast/Bake the campagne
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to make Sourdough starter Levin Chef/Flour yeast/Bake the campagne в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make Sourdough starter Levin Chef/Flour yeast/Bake the campagne или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to make Sourdough starter Levin Chef/Flour yeast/Bake the campagne в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to make Sourdough starter Levin Chef/Flour yeast/Bake the campagne

Thank you for watching. If you subscribe to the channel, you will receive update notifications. ↓ ↓ ↓    / @fumisf4438   This video wakes up Chef Levin I will introduce the process. Relying on the memory of books I read a long time ago I'm waking up so much about I don't know if it will be helpful, You can wake up with such an appropriate feeling For those who have a high hurdle to yeast I wish I could lower the hurdle I'm doing it as usual I hope you will take a closer look. How to make First day Whole grain flour 30g Water 30g Ferment up to twice and let rest overnight in the refrigerator the 2nd day Lisdol (semi-strong flour) 60g Water 42 g Total amount of seeds on the first day Ferment up to twice, let it rest overnight in the refrigerator Third day Lisdol 70g Water 49 g The seeds of the previous day Ferment up to twice, let it rest overnight in the refrigerator Day 4 Lisdol 70g Water 42 g The seed of the previous day 22 g Ferment up to twice, let it rest overnight in the refrigerator Day 5 Spring Yutaka Blend Premium 7 70g Water 25 g Seed 20 g (In the video, the total amount of seeds is shown, but this amount is easier to organize.) Day 6 Seed 17-20g Harubure 7 64g Water 30 g Ferment up to twice, let it rest overnight in the refrigerator Day 7 Same as day 6 Seed splicing Seed 12g Powder 50g Water 25 g The amount in the process is a guide. Powder and water are added with the image of gradually hardening the seeds. Depending on the hardness of water and the type of powder The dough may be sticky or too hard To be adjusted by yourself I recommend it. I have written the type of powder, but Even if you don't bother to buy You can use your own powder. Please stop all cake flour (laughs) When yeast becomes stable and can be inherited, You will understand the characteristics of the Levin chef. Don't be afraid to enjoy yourself Let's have a baking life. Homemade yeast # How to wake up Levin Chef # How to make campagne

Comments
  • ENG)How to make Campagne【自家製酵母でラミカンパ】美味しいカンパーニュをラミネーションを取り入れて焼いてみました 6 years ago
    ENG)How to make Campagne【自家製酵母でラミカンパ】美味しいカンパーニュをラミネーションを取り入れて焼いてみました
    Опубликовано: 6 years ago
    66972
  • How To Make Sourdough Bread Masterclass 7 years ago
    How To Make Sourdough Bread Masterclass
    Опубликовано: 7 years ago
    15797633
  • 自家製酵母の作り方1 5 years ago
    自家製酵母の作り方1
    Опубликовано: 5 years ago
    37684
  • 【サワー種】サワー種の作り方(前半)/How to make sourdough starter (Part 1) 5 years ago
    【サワー種】サワー種の作り方(前半)/How to make sourdough starter (Part 1)
    Опубликовано: 5 years ago
    65212
  • SUB)天然酵母初心者も!基本のカンパーニュ全工程 究極簡単な作り方/ The Basic No Knead Sourdough Bread Start To Finish For Beginners 3 years ago
    SUB)天然酵母初心者も!基本のカンパーニュ全工程 究極簡単な作り方/ The Basic No Knead Sourdough Bread Start To Finish For Beginners
    Опубликовано: 3 years ago
    52027
  • カンパーニュの作り方(ポーリッシュ法&コールドプルーフ)|自家製酵母のパンレシピ 3 years ago
    カンパーニュの作り方(ポーリッシュ法&コールドプルーフ)|自家製酵母のパンレシピ
    Опубликовано: 3 years ago
    38690
  • The Amazing Sourdough Made by Self Taught Baker | fumigrafico | Commentary | Bread making in Japan 1 year ago
    The Amazing Sourdough Made by Self Taught Baker | fumigrafico | Commentary | Bread making in Japan
    Опубликовано: 1 year ago
    204387
  • Greek village bread 4 years ago
    Greek village bread
    Опубликовано: 4 years ago
    3045691
  • Sourdough Starter and Sourdough Bread // Zero Waste, No discard, Easy to Follow 🫶 1 year ago
    Sourdough Starter and Sourdough Bread // Zero Waste, No discard, Easy to Follow 🫶
    Опубликовано: 1 year ago
    1191723
  • vlog/パンが焼けない時に作るパン/ポテトクリームコロッケの晩ご飯/入学 4 years ago
    vlog/パンが焼けない時に作るパン/ポテトクリームコロッケの晩ご飯/入学
    Опубликовано: 4 years ago
    13941

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5